Šta je novo?

Winamp 5.51 radost sreca:)

• Začetnik teme Začetnik teme zeko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zeko

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2005
Poena
675
Izasao winamp 5.51 sa kojim ide NON-SINGLE UI BENTO SKIN, iliti moze da se odvaja bre:d Dokaz da je musterija uvek upravu,)

Prilozi

• promo_bg_all.webp
    promo_bg_all.webp
    39.8 KB · Pregleda: 545
Poslednja izmena:
Winamp nam se malo ugojio, ali fino izgleda 😀

Poslednja izmena:
Gde si našao taj skin, pokušavam da ga pronađem, al' ne ide 🙂

Ispravka!!!

Ja se zaista izvinjavam, ali sam procitao netacnu informaciju na vestima (neko je lose preveo) o doticnom skinu i onda sam brzopleto pozurio da javim "dobru vest" pre nego sto sam je i sam proverio:lupko:

Naime, bento je i dalje unified ui skin😡 Izvinite jos jednom na dezinformaciji.

p.s. Evo liste novih/poboljsanih stvari:

New! A Redesigned Unified Interface, including Album Art
New! Remote Music and Video Playback and Sharing
New! Playlist the Best Music on the Web with Media Monitor
New! Dynamic Song Recommendations Playlist Feature
New! Multi-channel MP3 Surround Support
New! Mass Auto-Tagger Provides Latest Music Metadata
New! Integrated Web Search for Artist and Track Information
New! Album Art Support for Portable Devices
New! Updated Podcast Directory and Download Manager
New! Fully Integrated Web browser and customizable links
New! New Visualizer Plug-in - Milkdrop 2
New! Winamp Toolbar enables browser control of Winamp
Pro! Rips CDs to MP3
Pro! Rips CDs to aacPlus, AAC, WMA Unlimited! 8x 8x
Pro! Rip to HE-AAC Over 128k! Up to 128k Up to 128k
Pro! Burn CDs Up tp 48x! 2x 2x
Improved! Portable Device Sync support
Improved! Expanded Podcast Directory
Improved! Smart views with new pre-sets for dynamic playlists

Poslednja izmena:
Nije, to se zove fatware 😛 😀

Ideoloski dostizu Nero, polako ali sigurno. Jos uvek koristim v5.35 a i ona me smori svaki put kad je instaliram. Toliko djubreta treba otkaciti tom prilikom...

[OFF]
Da li ima negde portable verzija, pa da sa NSIS (kakve li ironije!) napravim custom install ?
Pitam s obzirom da se winamp.ini nalazi u SYS folderu, pa ne pomaze prosto pakovanje /Winamp foldera.
[/OFF]

O, ne! Ovaj novi skin ne moze da se razvlachi po vertikali 🙁
Ja sam bash zbog toga uvek voleo winamp jer se plejlista razvlachi ko zvaka, uvek ga namestim kako mi odgovara.
Startuje se 2x duze nego pre. Podrshka za album art je ok. Subjektivni osecaj da se heavy metal malo bolje chuje (a mozda sam se i utripovao 😀).

Meni i dalje nije jasno zasto su spojili sve prozore u jedan. Verovatno najgori potez otkad rade na programu.

Lepo ja rekoh - bloath.
Probaj AudioBurst FX, odlican zvuk...
Sto se tice AlbumArt, probaj Albumcover. Ja ga koristim. Cak mi je nasao i dva omota The Haunted i neke retke vikinge.
Zadovoljan.
MSN Messenger7 Plugin by cunhaw je takodje jako koristan.

Poslednja izmena:
Bento Classified
Based on the default skin(the Bento Single-User-Interface) forWinamp 5.5, but transformed into a (non-SUI)classic skin just because I felt like it.Original Design by Taber Buhl, Martin Poehlmann and Ben Allison.Classic Version by LuigiHann.

http://www.winamp.com/skins/details/170606

Пошто нам се Винамп убуцио морамо да га шаљемо на дијету...

Pored toliko prelepih skinova vi cekate da winamp izbaci neki dobar uz verziju

Verovali ili ne, ja koristim winamp classic uvek.... 🙂
Sta ce mi vise? Upalim ga, izbiram muziku, i ne gledam ga. Boli me uvo za skin, a classic mi je dovoljno funkcionalan 🙂

EDIT: Ne znam koja je ver. bila sa ovim skinom, ali posle jedno cirka 5 min 32 sekunde sam nasao skins>>winamp classic, i zaboravio...

Poslednja izmena:
Quintessential player. Što je winamp nekad delom bio. Brzina i kvalitet zvuka. Detachable... a skinovi su mu očaj, tako da se vraća na sebe samog i razlog postojanja, a, to nisu skinovi.

Mene najvishe nervira shto vishe skoro da nema programa koji obavljaju jednu ulogu. Instalirash BS Player za video, a on ti pushta i muziku. Instalirash Winamp za muziku - eto ga on pokupio video ekstenzije i on ce da ih pushta. Koji ce mi q winamp za video ???
Sledeca verzija Winampa ce verovatno da ima ugradjen web browser, kompletan burning paket, mail klient, messenger, registry kliner... i to sve samo u 2GB. Ma ja se vracam na v2.85 i boli me uvo 😀

Ako ima Logi Z5500 onda će da ima zvuk. :d:d:d:d:d:d

Nazalost nemam Z5500. Koristim ili Hajzerke HD201 ili povezem na Sony liniju (ima extra zvuchnike, trosistemske), a za 5.1 me bash briga, to mi je vazno samo za filmove 😀

Gde je u 5.51 opcija da ide u tray kad ga minimiziram?
Nisam uspeo da nadjem

Probaj ovo: Preferences -> General -> Odštrikiraš mu Show Winamp in "Taskbar," a stikiras "System tray". Tako sam mu ja uradio i funkcioniše.

Изгледа да нам се Винамп толико убуцио да више и не знамо основне опције. Ипак, овај новији/раздвојиви Бенто скин је добар. Сјајна комбинација Класичног и Модерног Винампа.

Zato mu je player prozor bar 20% manji od Modern skina. Hvala ali ne radi mi posao na 16x10 rezoluciji. Dovidjenja...

:guitar: + :,,: = ,)
Odushevljenje je proshlo, nego ajde nek svira ovaj novi winamp par dana pa cu da vidim dal da ga zaposlim na neodredjeno 😀

Probaj ovo: Preferences -> General -> Odštrikiraš mu Show Winamp in "Taskbar," a stikiras "System tray". Tako sam mu ja uradio i funkcioniše.

E hvala puno!
bolo oci, ocekivo sam da nadjem "minimaze to try"

Ljudi jel moze neko da mi da link za onaj plug in za msn ... da kada slusam nesto ostali vide ... za wmp ne treba nista da se skida, a za winamp ne znam da namestim ... kako ? ... i jel ovo sa winampovog site-a 1oo% siguran "materijal" posto znam da mi je neko rekao da mu je uleteo virus dok je skidao skinove (mozda nije sa njihovog site-a) i onda s**** celu mrezu od 1o-ak kompova...omg trebalo je to srediti 😀 ...

Ja sam ga skinuo sa Winamp.com, sto ne mora da znaci da je siguracija.
Trazi ga kao 'MSN Messenger7 Plugin by cunhaw' pod General plug-ins.
Sam dll fajl je tezak 46KB, pa mogu i ovde da ga okacim...

Nazad
Vrh Dno