slazem se... to bi vrlo malo povecalo instalacioni fajl... mada, s druge strane, mnooooogo ljudi nema pojma sta je to wma ili ogg...Voodoo_NBGD je napisao(la):Mogli bi najzad da se sete i ubace pluginove za WMA i OGG u Lite distribuciju...
eglisic je napisao(la):A jel znate na kom win-amp_u se moze izgurati 5.1 sistem ??? Ja koristim 5.0.3 i nece da mi radi mp3 muzika na svim satelitima!?
Ma nije mi to problem, ja sam ionako isčupao te pluginove iz full verzije pa ih samo raspakujem u winamp\plugins kad instaliram Lite, ali bi bilo elegantnije da je u samoj instalacijiZoNi je napisao(la):slazem se... to bi vrlo malo povecalo instalacioni fajl... mada, s druge strane, mnooooogo ljudi nema pojma sta je to wma ili ogg...
u svakom slucaju, upload-ovao sam oba ta DLL-a ovde:
http://zoni.gwgaming.net/dl/
Mare je napisao(la):Svaka cast winampu u vreme '98 ili kad se to vec pojavilo, ali taj program je neuporedivo losiji od WMP9 ili 10 (ko sta voli, meni je 9 malo bolji), i to pre svega po kvalitetu reprodukcije (WA tek sa plug-inovima mozda moze da pridje WMP) a onda i po funkcionalnosti istog, pre svega biblioteka je ocajna u WA... tako da ne znam zasto ljudi i dalje koriste isti u tolikoj meri...
momsab je napisao(la):kUdtiHaEX, meni je WMP uglavnom bolji od WA
naravno, 10ka je bolja od 9ke
ukusi se razlikuju
Winamp 5.1 bez ikakvih dodatnih pluginova, i sa 7500+ pesama u media library drži oko 17 MBkUdtiHaEX je napisao(la):Ma vazi da isto zauzimajuEvo Winamp koji vec 3 sata pusta muziku zauzima 3.5 mb (5.0.8) a WMP 10 tek pokrenut - 18
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari