Šta je novo?

Winamp 5.0rc8

Mudri je napisao(la):
Sta mislite o Winamp 5.0rc8.
Ja sam licno jos uvek na 2.92 ali me zanimaju i druga misljenja.

...sve je to lepo, ali opet, da bi winamp5 optimalno radio potrebna je masina na preko 500MHz! Winamp5 se vucara na k6-2 500 recimo...tako da i dalje winamp 2.95.

Vucara se i na 2 GHz ali lepo izgleda :)

Pa koristi skin koji je godinama krasio 1.x i 2.x i nece se vuci..

kUdtiHaEX je napisao(la):
Pa koristi skin koji je godinama krasio 1.x i 2.x i nece se vuci..
Bravo,a ja sam zahvaljujuci svima vama skinuo naravno full verziju,krcnuo ga i probao ga:...Imam Asus A7v 266 Micro
, AMD 1600 +,256 mb ddr,WD 40 gb,Asus v8200 ti 200 , zvucnu kartu Guillemot (16/48000 ) Yamahin chip 744,a slusalice Sennheiser eh 2200 tako da preko njih testiram novi Winamp sa mp3 pesmama koje sam i ranije slusao i bilo je sve OK.Sve je na defaultu(hardware) osim Win XP Pro (tweakovan je).Sve mp3 pesmice su zvucale kristalno jasno,"toplo",sa vizuelizacijom na 1/2 ekrana,full skin modern i nisam primetio neki narociti bug.Procesor je zauzet i do 95 %.Za nesto dalje nisam strucan ali verujte imam dobro uvo(i sluske).Pozdrav!!!

Meni radi sasvim lepo XP 1700+ 256 DDR-a, osim sto se (primetno) sporije pokrece, medjutim nema nikakvih problema sa nestabilnoscu ili bilo cim drugim.

Moji utisci su uglavnom pozitivni. Kad se pravi nova playlista, mnogo brze cita vreme trajanje pesme. Lepo izgleda ali je mnogo zahtevan, zato ja koristim stari skin. Mislim, max zestoko uspori pri renderu kad je ukljucen modern skin u winampu. Ovako, sa starim skinom, zauzima nekih 2MB kad je minimaliziran sto je i manje nego 2.92 verzija. Primetio sam samo jedan bug. Naime, kad upalim winamp ponekad izadje samo playlista ali ne i glavnina programa. Doduse taj bug je minoran...

Meni na Cel 467 Mhz 192 MB RAM-a radi potpuno regularno i sa novim skinom. Ne učitava se sporo. To je zato što nisam uključio library. Ne sećam se da li postoji custom opcija pri instalaciji ali znam sigurno da to nisam učitao. Ne koristim ni play liste. Napravio sam novi tool bar kao side bar i u njima prečice do foldera gde su mi mp3-ojke. Onda samo drag and drop u okvir plej liste i to je to.
Inače skin je zaista prelep a program radi stabilno.

Sos

da li neko zna zasto mi ne radi crossfader?!?!??
(sve je mal-te-ne na defaultu)
pokusao sam da mu menjam duzinu, palim/gasim i nista!
:cuss:

Re: Sos

crullick je napisao(la):
da li neko zna zasto mi ne radi crossfader?!?!??
(sve je mal-te-ne na defaultu)
pokusao sam da mu menjam duzinu, palim/gasim i nista!
:cuss:

Posto je u medjuvremenu izasao final, zatvaram ovaj topic kako se nebi ovako rasipala pitanja.

Novi topic o Winamp-u 5 je ovde: http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=41955

Skini final pa vidi da li to i dalje ne radi...

Vrh Dno