Šta je novo?

Winamp 5.02 - odlican!

• Začetnik teme Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
D

delimir

Guest
Probao sam danas ovo "chudo". Iako je promena verzije za 0.01 🙂 promene nisu kozmeticke u odnosu na npr. 5.00 ili 5.01. Istina je da nema previse promena, ali je dodata opcija enqueue kao kod Winampa 3 (konacno). Imate desnim klikom na playlistu opciju jump to file pa odaberete enqueue ili pritisnete odmah Q. Meni licno se ta opcija mnogo dopadala kod WA3, ali su je kasnije izbacili i sada konacno vratili. Probajte. Veoma je zgodno, npr. surfujete Netom i samo unapred napravite iz neke velike playliste izbor tasterom Q i misem i ta lista se moze pogledati u posebnom meniju i po tom redosledu ce ici reprodukcija. Zaista odlicno odradjeno. Ima i drugih (sitnijih) poboljsanja, ali ovo je, po meni, najbolje poslednjih godina 😉

Verzija je datirana na 4. februar 2004 i nosi oznaku 5.02 kao sto i pishe u naslovu.

Nemam link, ukoliko nema na NullSoftovom sajtu 🙂

5.00 kod mene ima enqueue... ! Istripovao si se. I 5.00 je odlicna, ne znam kakve su razlike...

Moguce, ne znam kako nisam primetio pre jer 5.00 koristim bas dugo.

Is3povao si se, makar u odnosu na 5.01 koji ja imam. Enqueue je i ovde prisutan, a jump to file je novost u 5.02, premda i u 5.01 to postoji, samo u okviru menija Play

Nema veze, nije bespotrebno postovano - bar ce ljudi saznati za Winamp 😀

delimir je napisao(la):
Nema veze, nije bespotrebno postovano - bar ce ljudi saznati za Winamp 😀

:d Prosto da stavis sticky i tred preimenujes u " Winamp 5.02 - odlican! - okanite se Windows Media Plejera 7, 8 i 9" 🙂

Nazad
Vrh Dno