Šta je novo?

Winamp 5.01

Agilni

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2003
Poena
680
Nije proslo ni dve nedelje od zvanicnog izlaza "petice", vec imamo blago poboljsanu verziju.
www.winamp.com

Description:

Winamp 5.01 features corrections and additions mostly to the installer and media libarary - notably a parental guideance rating system.

Pros
+ Player with many features
+ solid 2.9x qualities
+ Media management
+ Plugin-System
+ Freeform-Skins
+ CD-Ripping/Encoding
+ CD-burning support

Cons
- Higher CPU utilization with modern skins

Stavio je Crni link jos pre nedelju dana...

http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=30153&start=300&postdays=0&postorder=asc&highlight=

Novi nero je izasao ;) 6.3 ako se ne varam :>

winam 5.1 je ******...windows media player zauzima manje resursa od njega prema tome ne vidim ni jedan razlog zashto bi koristio winamp

Troublemaker je napisao(la):
winam 5.1 je *******...windows media player zauzima manje resursa od njega prema tome ne vidim ni jedan razlog zashto bi koristio winamp
Da, strašno puno troši resurse... 0-1% procesorskog vremena i 14MB memorije. Da li vi ljudi još uvek imate 64MB RAM-a?

ps. Po tebi je jedini razlog za korišćenje Winamp-a umesto WMP-a bio manje korišćenje resursa :eye: :zgran: :hair:

winamp 2.95 rules. Prosto ne vidim jedan razlog zashto bih ga menjao!

5.xx je stvarno lepsi, sa ukusom...

jddipqd je napisao(la):
...

Da, strašno puno troši resurse... 0-1% procesorskog vremena i 14MB memorije. Da li vi ljudi još uvek imate 64MB RAM-a?
Bome, zna da povuče i do 30 MB :mrgreen: (sa plug-inovima). Al ne smeta sa 512 MB RAM-a, ne bih ga menjao za nešto drugo. :D

da stvarno mnooooogo smara na slabijem compu
ali ovako je
ODLICAN

Pa ljudi kupite memorije, bar sada nije skupa :) Kao sto rece jddipqd, vi josh uvek imate po 64 Mb RAM-a u masini? :)

Pa pazi ovako, imam celeron na 366Mhz-a, 160Mba memorije i pustim pesmu u winampu i za vreme te pesme CPU Usage je skakao od 64% do 100%, dok pustim media player sa istom pesmom i CPU Usage ide od 76% do 89%. Prosechno mu to dodje isto ali u media playeru je vec ukljuchen vizuelni plugin dok kada isti ukljuchim u winampu CPU Usage ne pada ispod 100%. OS je Win XP i manite me sad pricha kako je program pravljen za nove kompove...i win xp sa media playerom nije sigurno pravljen za moj kompjuter pa opet radi odlichno. PowerVCR II, softver za moju TVFM karticu troshi manje procesorske snage od winampa...

Jel ste provalili da winamp 5 sa clasicnim skinom zauzima manje memorije nego winamp 2.9x?

The Minister je napisao(la):
Jel ste provalili da winamp 5 sa clasicnim skinom zauzima manje memorije nego winamp 2.9x?

Pa ja se ne bahcem mnogo sa tim sta koliko memorije uzima, koliko opterecuje procesor,... Ako mi lepo radi, a radi, nekoci masinu, i ne muci je onda je to za mene dobar program. Inace Winamp 5 u sebi ima za osnovu winamp 2, i deo onoga sto je dobro iz Winamp 3, pa se zato i zove Winamp 5 (2+3 =5) :D
Po meni je mnogo dobar player, i skoro sam ga instalirao jednom Laptop-u koji je bio na 200MHz, sa 64 MB rama, stavio sam klasican skin i radio je bez problema...
Winamp 5 je po meni pravi 'Come Back !!!'

Poz.

jddipqd je napisao(la):
...

koji program koristis za pregled memorije ?
ja koristim vise njih ali daju veoma razlicite rezultate !

cozdra

parmafan je napisao(la):
...

cozdra

Jas' da nije pitanje za mene, ali velika vecina ljudi koristi TaskMenager, pa mislim da i jddipqd...
Poz.

parmafan je napisao(la):
Sandra 2004

Za fore tipa sta, kako i koliko (zauzece memorije, zauzece procesora, taskovi, dll-ovi i gomila informacija) je najbolji TaskInfo ;)
Dace vam sve sto moze da vam padne na pamet i jos gomilu informacija za koje necete znati ni cemu sluze :)

Svejedno, ono o zauzecu procesora i prevelikom zauzecu memorije jednostavno ne stoji...

Prosto neverovatno kako ova 5 pusta pesme. Osecate li dozu ironije u ovim recima :)

Vrh Dno