Šta je novo?

Winamp 2.9 finall

• Začetnik teme Začetnik teme Boki.N
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaci upaljen Winamp 2.9 + DFX sa njim + slusam muziku:
1) maximizovan - 12 mb
2) minimizovan - 2 mb

I evo slike 🙂 sada je zauzece minornih 1.8 mb 🙂

BeastMaster je napisao(la):
kod mene nije prazno, ima sve efekte🙂 uz to i kod mene zauzima oko 5.6Mb😕

NIshta mi nije jasno...

ALo ostali, kako je kod vas?

Kako stoji stvar sa skinovima, jel rade oni za verziju 3.0?

EQ preset je OK, kod mene je sve tu...
Za skinove od Winampa 3 nisam sigruan...ali rade oni od 2.xx

Re: Re: dakle....

ZoNi je napisao(la):
ne samo kozmetika... to je sada i solidan video player!
Ma Winamp nikad nece moci da postane popularan kao video player.

Radi sve sto treba
Zadovoljan sam.

Re: Re: Re: dakle....

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Ma Winamp nikad nece moci da postane popularan kao video player.
nikad se ne zna... evo, ja bih ga koristio ako uspe da se priblizi BS Playeru sa barem 60% njegovih funkcija... zasto da ne? ako jedan program moze da pusta (DOBRO, ovo je vazno!) i audio i video fajlove, zasto da ne?

Da bi bio dobar video player ipak mu treba jos dosta opcija za video i bar da mu ubace dugme za subtitles :beat: , ali dosta je i ovo za pocetak.

Zar ne mislite da je WinAmp + ffdshow( best title) UBITACHNA kombinacija... Kod mene je savrshena...

Zauzeće nekog proceca koje prikazuje XP nema veze s mozgom. Pokrenite vb skriptu (txt fajl sa vbs extenzijom - za neupućene) sledeće sadržine:
Mystring = Space(450000000)
i videćete kako padaju vrednosti zauzeća RAMa. Experimentišite sa brojem bajtova koje će Mystring da zahteva jer maximum zavisi od količine instaliranog i virtualnog RAMa. Evo atačovanog rezultata

poz

Bolji (bogatiji) je od 2.81 verzije, ali i brzi od 3.0. Ali mi nije jasno cemu sluzi onaj winamp 2.9 lite od 555kb?

apolon je napisao(la):
Bolji (bogatiji) je od 2.81 verzije, ali i brzi od 3.0. Ali mi nije jasno cemu sluzi onaj winamp 2.9 lite od 555kb?

Verovatno nema mogucnost prikazivanja filmova i sl.

septimus je napisao(la):
Zar ne mislite da je WinAmp + ffdshow( best title) UBITACHNA kombinacija... Kod mene je savrshena...

Kako pustas title u Winampu? Meni i kad je stikliran subtitle u ffd-u, title u Winampu se ne pojavljuje.

mixi je napisao(la):
Kako pustas title u Winampu? Meni i kad je stikliran subtitle u ffd-u, title u Winampu se ne pojavljuje.

Meni je sve OK... Da li si sa drugim playerom pushtao SUB iz ffdshow-a?

septimus je napisao(la):

Jesam i radilo je😕

septimus je napisao(la):

Ma OK je i meni, proradilo je, sada je sve OK.

A da li je u ovoj verziji ispravljen bag da se za aktivni prozor postavlja EQUALIZER nakon jump-a?

knez je napisao(la):
A da li je u ovoj verziji ispravljen bag da se za aktivni prozor postavlja EQUALIZER nakon jump-a?

nije, ali zato genijalno reshenje: iskljuchi EQ😉

Nazad
Vrh Dno