Šta je novo?

Winamp 2.9 finall

• Začetnik teme Začetnik teme Boki.N
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
2.9 <> 5 🙂

ilki je napisao(la):
Sta je ovo nesto ne zvanicno jer na www.winamp.com nema nista idalje stoji 2.81cheers i 3.0:rocket:

To je i ranije bila praxa Nullsoft-a, nove verzije se prvo pojave na serveru, a zatim i na sajtu.

Jacu onda da je skinem🙂 . Dosta puta sam skidao bezvez stvari i brisao iste🙁

Sada je 25% a ide 7.5Kb dolazim za koji min🙂

i...

vredi li nova verzija ?
ako je neko probao neka baci neki utisak na forum...
da li ima nekih stvarnih razlika ( poboljsanja ) ili je rec samo o kozmetickim promenama ???ctp;

Meni se svidja...Promenili su default skin...malo su ga doterali nista narocito ali jednostavno je na mene ostavio OK utisak...o5 ne znam ni ja zbog cega 🙂

dakle....

... dakle, u pitanju je kozmetika.....
... 'fala, ne treba.😉

Re: dakle....

Dark Angel je napisao(la):
... dakle, u pitanju je kozmetika.....
... 'fala, ne treba.😉

Nije bas. Update -ovani plugin -ovi i dodat Library (koji inace moze da se izbaci ako neko zeli).
Jos da dodaju u Playlistu sa desne strane izbor playlist -a, kao i u Winamp 3 -ci.

ilki je napisao(la):
Jacu onda da je skinem🙂 . Dosta puta sam skidao bezvez stvari i brisao iste🙁

Sada je 25% a ide 7.5Kb dolazim za koji min🙂

Bas sam dosao za min😀

Sto se tice igrice: Igrica je strategija i radi preko WildTangent Web Driver 2.0.6.7+ , slike i zahtevnost igrice mozete pogledati ovde

Double size mi radi dobro nisam jos naleto na neki bug ali me nervira kako je odradjen library moglo je to bolje.

Amon_Ra je napisao(la):
Ljudi najbitnija stvar - da li je brzi od 3.0?!
Radi istom brzinom kao i 2.81, nije nista zahtevniji. Ako ga instalirate necete nista izgubiti jer su opcije samo dodate nista nije drasticno promenjeno.

Porasli su i memorijski zahtevi...
WA 2.81 od 8 do 11 megs
WA 2.90 od 11 do 17 megs

I`ll pass 2, cekam neko stvarno poboljsanje 🙂

BodyRemover je napisao(la):
Porasli su i memorijski zahtevi...
WA 2.81 od 8 do 11 megs
WA 2.90 od 11 do 17 megs

I`ll pass 2, cekam neko stvarno poboljsanje 🙂

Odakle ti toliki memorijski zahtevi. Kod mene je na Win2000 oko 2 MB sa novom verzijom. U svakom slucaju ako hoces staru memorijsku zahtevnost, samo izbrisi Library i Video iz plugin direktorijuma 🙂

Kod mene je zauzece 2.5 megabajta i to josh slusam muziku..
Nije zahtevan memorijski...brzi je od 3.0 i to mnogo 🙂 a nije toliko zahtevan!

Dajte PPL... `Sam ja to lud ili sta. Winamp 2.80, cuti, ugasena muzika 11MB, WinXP SP1...? Znate nesto sto ja ne znam? 🙂

poz

kod mene je od 5 i po do 6 i po mega.j*** lud zbunjenog, svakome je razlicito

Nazad
Vrh Dno