BeastMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.03.2002
- Poena
- 650
kod mene nije prazno, ima sve efekte🙂 uz to i kod mene zauzima oko 5.6Mb😕septimus je napisao(la):Shta je sa Load EQ preset, neshto je prazan
kod mene nije prazno, ima sve efekte🙂 uz to i kod mene zauzima oko 5.6Mb😕septimus je napisao(la):Shta je sa Load EQ preset, neshto je prazan
BeastMaster je napisao(la):kod mene nije prazno, ima sve efekte🙂 uz to i kod mene zauzima oko 5.6Mb😕
evo ti i sličicaseptimus je napisao(la):NIshta mi nije jasno...
ALo ostali, kako je kod vas?
Ma Winamp nikad nece moci da postane popularan kao video player.ZoNi je napisao(la):ne samo kozmetika... to je sada i solidan video player!
nikad se ne zna... evo, ja bih ga koristio ako uspe da se priblizi BS Playeru sa barem 60% njegovih funkcija... zasto da ne? ako jedan program moze da pusta (DOBRO, ovo je vazno!) i audio i video fajlove, zasto da ne?][V][ATRIX™ je napisao(la):Ma Winamp nikad nece moci da postane popularan kao video player.
apolon je napisao(la):Bolji (bogatiji) je od 2.81 verzije, ali i brzi od 3.0. Ali mi nije jasno cemu sluzi onaj winamp 2.9 lite od 555kb?
septimus je napisao(la):Zar ne mislite da je WinAmp + ffdshow( best title) UBITACHNA kombinacija... Kod mene je savrshena...
mixi je napisao(la):Kako pustas title u Winampu? Meni i kad je stikliran subtitle u ffd-u, title u Winampu se ne pojavljuje.
septimus je napisao(la):Meni je sve OK... Da li si sa drugim playerom pushtao SUB iz ffdshow-a?
septimus je napisao(la):Meni je sve OK... Da li si sa drugim playerom pushtao SUB iz ffdshow-a?
knez je napisao(la):A da li je u ovoj verziji ispravljen bag da se za aktivni prozor postavlja EQUALIZER nakon jump-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari