MAMADZULA je napisao(la):Isto ***nj* drugo pakovanje.poz
Odprilike , pozdravMAMADZULA je napisao(la):Isto ***nj* drugo pakovanje.poz
Aca je napisao(la):Ma kod mene Beta3 radi vec duze vreme, bez ikakve frke.![]()
Sauron je napisao(la):I u cemu je razlika?
U sminci ili necem drugom?
Kao nasa "cenjena" EPS radi dok je racionalno koristis.byMaX je napisao(la):Ma ljudi... zasto toliko volite da imate novije verzije? Npr. sve posle 2.6 verzije ne pusta WMA fajlove a ja imam dosta WMA audio fajlova.. I sta sada? Da instaliram neki drugi player za njih... I tako opteretite sistem i instalirate gomilu novih gluposti i zalite se sto Windows puca.. Ma Windows je super kada ga racionalno koristite a ne kada imate gomile nekakvih beta...
MAMADZULA je napisao(la):Kao nasa "cenjena" EPS radi dok je racionalno koristis.:stare kao
byMaX je napisao(la):Ma ljudi... zasto toliko volite da imate novije verzije? Npr. sve posle 2.6 verzije ne pusta WMA fajlove a ja imam dosta WMA audio fajlova.. I sta sada? Da instaliram neki drugi player za njih... I tako opteretite sistem i instalirate gomilu novih gluposti i zalite se sto Windows puca.. Ma Windows je super kada ga racionalno koristite a ne kada imate gomile nekakvih beta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari