Šta je novo?

Winamp čudan problem

• Začetnik teme Začetnik teme Borko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Borko

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2001
Poena
630
Stavim audio CD, original klasična muzika, i winamp neće da pusti zadnju pesmu. A lepo je vidi i ispiše trajanje ?. Pri tome se lepo pusti iz mediaplayera ili CD playera običnog iz W98 SE ?.

Koja verzija winampa? Od 2.62 verzije sve su postale malo bagovite...stavi verziju 3 beta odlicna je....

Moguce. Ja koristim verziju 2.60 i sasvim korektno radi.

To je 2.79 isto neće ni sa 2.77 probano na tri računara. Na tom CD-u to je zadnja pesma, ali isti je problem i na nekim drugim audio CD-ovima, neće da pusti onu zadnju.

2.62

Najbolja verzija je 2.62, i sa njom ne bi trebalo da imas problema.

Jel se i vama cini da winamp ima malo budjav shuffle?
Posto mi MP3 vrti svaki dan, skoro ceo dan, provalio sam da se pesme dosta cesto ponavljaju... od 300 pesama on vrti mozda 50-60...
Probao sam sonique i on je jos gori... desava se da pusti istu pesmu dva puta zaredom...

Sime je napisao(la):
Jel se i vama cini da winamp ima malo budjav shuffle?
Posto mi MP3 vrti svaki dan, skoro ceo dan, provalio sam da se pesme dosta cesto ponavljaju... od 300 pesama on vrti mozda 50-60...
Probao sam sonique i on je jos gori... desava se da pusti istu pesmu dva puta zaredom...

To sam i ja primetio. A kad pustis neku pesmu vise puta, velika je verovatnoca da ce posle odredjenog vremena i winamp pustiti tu pesmu

Re: 2.62

mixi je napisao(la):
Najbolja verzija je 2.62, i sa njom ne bi trebalo da imas problema.

Ma, ja koristim 2.77 i mislim da je super - ali to mislim i za sve ostale verzije koje sam do sada koristio, tj. ne primecujem prakticno nikakvu razliku od npr. 2.5 na ovamo...

Mad je i WinAmp 3 BETA poprilicno cool...

Nazad
Vrh Dno