Šta je novo?

Win98SE + Internet page could not be displayed!

frogman

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2004
Poena
679
Racunar se uredno konektuje ali ne otvara niti jednu stranicu.
Obicno kad se nesto ovakvko desi ja iz registrija izbacim potencijalan software koji se starta sa win-om koji bih mogao da blokira konekciju, zatim sa adaware-om i nav-om uklonim sve nepozeljne stvari, pingujem lokalnog ISP-a, preinstaliram TCP/IP i racunar otvara stranice uredno.
Ali sada niti jedna od ovih procedura (cak ni preinstalacija) nije pomogla.
Sta jos moze ovde da se uradi, osim da se sve jovo nanovo instalira?

Instaliraj IE 6.0 pa probaj onda, a mozes i da uzmes SpyBot, da malo ocistis komp...

Poz.

Ili da u IE-u iskljucis proxy server....
Ah,da,pogledas i ono najglupolje.....Da li je ukljuceno work offline 🙂

IE6 je preinstaliran, work offline nije definitivno ukljucen. Probao sa spybot-om pronasao je par stvari ali nista ozbiljno. Cak sam i sa SFC-om odradio update ona 4 winsock fajla od kojih je jedan bio korumptiran ali nista opet! A proxy server je po default-u iskljucen i tako je ostalo. Da li neko ima jos ideja!

Da li radi recimo e-mail client?
Ako ne radi nista,znaci da je do konekcije tj. do modema.

frogman je napisao(la):
IE6 je preinstaliran, work offline nije definitivno ukljucen. Probao sa spybot-om pronasao je par stvari ali nista ozbiljno. Cak sam i sa SFC-om odradio update ona 4 winsock fajla od kojih je jedan bio korumptiran ali nista opet! A proxy server je po default-u iskljucen i tako je ostalo. Da li neko ima jos ideja!
meni se to desavalo zbog pogresnih drajvera za modem - modem kao radi i prodje query, nakaci se na net ali nista dalje
probaj nesto u vezi toga da uradis

Nazad
Vrh Dno