Šta je novo?

Win98 problem

• Začetnik teme Začetnik teme NSX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

NSX

- Honda RuleZ -
Učlanjen(a)
18.01.2002
Poena
705
Instalirao sam kod druga 98cu preko stare (jer je crkla, ova radi) ali izgleda da nije pokupio sve drajvere sa stare (integrisani zvuk i stoji uzvicnik pored procesora), modem je ukapirao i graficku i ostalo.

E sad fora je sto nema integrisane mreze tj. uopste je ne detektuje da li bi mozda morao Win98SE da se stavlja posto je ovo obicna 98ca a mozda je stara bila SE?! Znaci kad se lupi refresh u device manager-u i bilo sta uopste ne detektuje novi hardver...

Ploca je Asus V8X-X

Poslednja izmena:
Ma nisam ni znao da je SE ( u stvari ne znam ni sad da li je bio). Skinuo sam drajvere za mreznu ali... ma preci cu XPom preko njega 🙂

Mislim da ti nije pametno da instaliras win preko wina jer moze doci do problema sa sistemom.

Instalirao sam kod druga 98cu preko stare (jer je crkla, ova radi) ali izgleda da nije pokupio sve drajvere sa stare (integrisani zvuk i stoji uzvicnik pored procesora), modem je ukapirao i graficku i ostalo.

E sad fora je sto nema integrisane mreze tj. uopste je ne detektuje da li bi mozda morao Win98SE da se stavlja posto je ovo obicna 98ca a mozda je stara bila SE?! Znaci kad se lupi refresh u device manager-u i bilo sta uopste ne detektuje novi hardver...

Ploca je Asus V8X-X

Da bih prepoznao moras da instaliras via drajvere.

Instalirao sam VIA 4in1 ako je to to a drajvere za mrezu kad pokusam da instaliram samo kaze da nema network adaptera.

Kad sam krenuo da instaliram XP aj reko da pogledam u BIOS i...naravno disableovana mreza :wall:

Sad radi bez problema, naravno nisam instalirao XP 🙂

Poslednja izmena:
Imao sam i ja tih bisera kad sam bio mlad i neiskusan 🙂.

Nije mi ni palo na pamet da pogledam obzirom da je radilo sve bez problema dok Win nije zabudalio, tako da platice mi taj gremlin sto je cackao po BIOSu 🙂

Nazad
Vrh Dno