Šta je novo?

Win7 i wifi

Sallee

Slavan
Učlanjen(a)
15.03.2008
Poena
319
Na W7 ne radi mi TP-LINK TL-WN422G HI-POWER znaci ubacim drajvere i dole desno izadje signal precrtan i kaze nema mreze nijedne?? probao sam refresh nece pa nece... onda zakacim na drugi hard i dignem xp ubacim drajvere i odmah je nasao nekoliko ap ?? bez problema... da li neko zna zasto na w7 ne radi i ne nalazi nista pise na kutiji kao w7 ready valjda nesto u tom fazonu...?
I jos nesto da pitam nadam se da nisam dosadan da li bi nekako moglo da se sa te jedne "antenice" nakacim na recimo 3 AP istovremeno i da onda imam vecu brzinu (cini mi se da sa applea to moze) da li moze na windowsu i kako ako moze?
Ali prvenstveno me interesuje ono zasto mi ne radi na W7 verovatno treba nesto da se podesi, mada u uputstvu koje sam dobio uz tp link isto je uputstvo kao i za xp instalirate drajvere i to je to...?
rekoh da nije do firewalla-a (za alarm - zone alarm) bio sam deinstalirao ZA... ali nista opet nije htelo...
U pitanju je isti racunar samo promenim hard i on podize xp umesto w7
Tu sedmicu koristim vise od godinu dana, nikakve probleme sa njom nisam imao windows 7 ultimate 2009, x86 (32). Kompjuter je amd athlon II 250, asus m2n sli deluxe mozda bih trebao drajvere neke za nju da skinem novije za w7...

ako moze objasnjenje kako da instaliram drajver kada otvorim ima optimizer for w7 i pita me da li da optimizuje (ima windows comand script...) da li negde u sistemu trebam da ubacim te drajvere ili...?

Vrh Dno