Šta je novo?

Win7 gasi net

Rizmal

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2005
Poena
725
Moja oprema  
Ostale periferije
PS5 Dig + FanatecDD+
Laptop
McBook Pro 15
Tablet
Apple iPad Pro
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch 7
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Poz imam problem s debilnim W7 x64,naime pre 2 dana sam uzeo novi HDD ,utakao ga i ovaj ***** nije teo da ga vidi,nakon 3-4 restarta pukao je boot sektor i nije mogao nikako da se opravi,takod a sam reinstalirao ceo sistem.E sad je problem sledeci,stavio sam drajvere za plocu (samo za sata kontroler) da bi mogao da koristim hdd koji mi je na rack-u preko E-Sata prikljucka,medjutim od instlacije pomenutog drajvera,puca mi net svaki put kad zavrsim iscitavanje dvda ili izbacim dvd iz kompijutera.Dal je neko imao ovaj problem i zna li kako da ga resim,samo molim vas bez onoga zasto sam stavio pomenuti drajver jer je gore napisano zasto(jer ga ***** nije video ni instalirao niti oce da ga instalira):wall:

Poslednja izmena:
Pored toga što sam se jedva snašao u tvom postu, preporučio bih ti da deinstaliraš drajver koji ti pravi problem i ostaviš da windows sam prepozna hardver.
Iskreno ne vidim kakve veze mogu da imaju dvd i hdd sa pucanjem neta.Da li si siguran da ti nešto drugo ne pravi problem, recimo antivirus ili firewall?

AV iskljucen FW iskljucen,bez tog drajvera w7 nece da stavi drajver ni jedan drugi,ako idem preko driver updatea opet mi stavi silikon image drajver koji ja instaliram rucno jer sam ga skino s asus strane za plocu tako da problem ostaje,a ako ga deinstaliram ne mogu da koristim externi HDD koji je na racku preko esata prikljucka na kucistu(a na usb mi ne pada na pamet da ga stavljam jer je prenos uzasno spor).Znaci sve je isto kao i do sad i sto se tice programa i svega,identicno podeseno ali eto sad se desava to sto se desava :S i poludeo sam vraticu se na vistu ili xp definitivno

Koja je ploča u pitanju?

ploca iz potpisa ASUS m2n32sli dlx,a problem sam izgleda resio tako sto sam uninstalirao M$ove network drajvere i stavio nvidine,sad trenutno drndam dvd i sad ne puca net

Da definitivno je to bio problem.M$ win7 drajveri su brljali u kombinaciji sa silicon image drajverima,jer od kako sam stavio nevidine drajvere za plocu od tad nemam prekide u netu uopste sve radi kako bi trebalo

Nazad
Vrh Dno