Šta je novo?

win32

sirjacky

Slavan
Učlanjen(a)
27.06.2006
Poena
304
Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Ovo mi se pojavljuje svaki put kad se konektujem na internet.Posle ove poruke internet konekcija stane,i da bi se ponovo konektovao moram da restartujem racunar!!Probao sam sa update-om koji je dao microsoft ali ne uspeva!Sta da radim???

Preko cega se konektujes na internet, i pokusaj da za taj uredjaj update-ujes drajvere.
Gotovo sam 90% siguran da ce to biti to...

Konektujem se prko sweex-ovog modema!!!Updejtovao sam drajvere i nista,ista stvar se ponovo javlja!!!Sta sad???

A da nisi pokupio neku "stetocinu"? Skini npr. Prevx1 pa skeniraj komp.

Nafasovao si nesto ako imas neki antivirus preskeniraj komp secam se ranije nekog crva koji se ponasao nesto slicno davao je 60 sekundi da pozatvaras sve aplikacije a onda je resetovao komp.Sve se to desavalo samo kada si na netu.Postojao je neki patch za winxp sp1 koji je resavao taj problemcic.

Formatirao sam ceo hard,skenirao ceo komp i on ne pokazuje da je bilo sta zarazeno!!!Probao sam i sa CCleaner-om i nista.On i dalje posle 10 min. provedenih na netu izbaci istu poruki!!:mad: :mad: :mad: :mad:

Onda mislim da je to savrseni razlog da promenis to djubre od modema....za pocetak pozajmi od nekog neki drugi modem i vidi sta se desava...

Ja sam na microsoftovom sajtu citao da se ovaj problem javlja samo kod sp2.Oni su krejirali neku zakrpu koja resava taj problem,meni nije pomogla!!

skidaj sve zakrpe preko win update-a!!!

Probaj ISKLJUČI windows update, ja imam isti takav problem... Iz nekog razloga kad se konektujem na net (sa uključenim win update-om) upucava mi se svchost.exe SYSTEM process...

ma uvek mi je iskljucen update!!!Sta je tuje!!!Vidim ja da cu morati da predjem na vistu samo zbog toga

Imao sam isti problem pre neke dve godine.Jedini nacin da resim taj problem je bilo gasenje lsass.exe u services.Da li je bilo do verzije XP-a,samog modema,ili do virusa ne znam,ali je ovim uspevao da se resi problem.Ono sto znam je da Isass.exe sa velikim "I" predstavlja virus,a sa malim "L",oznacava IP security policy, proces koji bi trebalo da je bitan,ali je sistem radio dobro i po njegovom gasenju.

Probaj da izvadis modem iz compa i ukljuci ga. Zatim driver cleaner-om ocisti drajvere modema pa ga prikaci ponovo i instaliraj i vidi sta ce se desiti.

Ista poruka se javljala mom drugaru prije par mjeseci.
Sta se desilo.
Skrpili smo nekih dijelova, taman za jedan polovan osrednji komp. Gurao je na 2.0Ghz i 512rama. Sve je super radilo. I to duze vrijeme.
Posto smo mu nabacili XP sa SP2-jkom, NOD32, Office 03. i jos par sitnica. Tako da lik moze da izadje na net, procita vijesti, pogleda po koji sajt i to je to.
Al znate kako to biva, uvijek se nadje neki pametnjakovic koji sve najbolje zna i pocne da chachka.
Uglavnom posto je komp star, te u pokusaju "ubrzavanja" jedan od njegovih 'kucnih prijatelja' mu je iskljucio sve (bukvalno sve) sto se nalazilo na SYSTEM CONFIGURATION ULTILITY-u (u startup folderu). Pa cak drivere za modem i zvuk. Uglavnom drugar je imao problema sa izlaskom na net (dial up) i tako ga je silovao dok nisam ponovo dosao kod njega pa poslije silnih pokusaja smo na kraju formatovali komp i instalirali ono najnuznije.

Mene interesuje dal je doslo do neke piz*arije iskljucivanjem svih drajvera i programa iz startup foldera. Koji su se dizali zajedno sa stistemom ili je u pitanju nesto drugo?
Cisto sumnjam da je MS Blaster u pitanju. Posto je imao SP2 integrisanu u XP.

Imam isti problem
XP sa sp-2 je radio bez problema 2 godine
koristim ISDN
problem se javio pre mesec dana i nije resen formatiranjem diska
menjao sam AV programe ali nisu pronasli nijedan virus
moguci problem je u SYSTEM CONFIGURATION ULTILITY-u (u startup folderu) jer sam iskljucio gomilu programa da se ne ucitavaju, a moguce da je problem u mesendzeru (yahoo) jer se problem poceo javljati sa njegovim koriscenjem za pricanje sa inostranstvom
ponovo cu formatirati disk i necu iskljuciti nijednu opciju u SYSTEM CONFIGURATION ULTILITY-u (u startup folderu) s tim sto cu iskljuciti windows update i necu instalirati mesendzer pa cu javiti sta je bilo

Nazad
Vrh Dno