Šta je novo?

Win32\parite

Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
609
Znam da je malo stara tema ali imam problema sa Win32\parite.
Narezao sam programe sa kompjutera ali na drugom kompjuteru antivitus vidi sve programe kao virus tj Win32\parite. A sto se tice antivirusa o tome ne smem ni da pomislim jer mi obrisu pola windowsa sta da radim Da li su svi ovi programi izgubljeni ili ima spasa?

Uspeo sam da očistim računar zaražen win32.parite-om uz pomoć mcafee antivirusa sa hiren diska. Inače iz windowsa nisam uspeo da ga očistim avg-om koji ga uredno detektuje ali ne može da očisti datoteke. A bukvalno je svaki exe fajl bio zaražen. Verovatno će moći i tvoj antivirus da ga očisti ali ona verzija za dos. Kod avg-a se to zove rescue disk. Posle mcafee-ja je sve radilo normalno. Nijedan fajl nije bio oštećen.

Poslednja izmena:
I ja sam isto imao problema sa tim virusom. Svi .exe fajlovi na hardu su bili zarazeni. I ocistio sam ih sa NOD32 anti-virus-om. Neki nisu mogli da se startuju, ali pravljenjem shortcut-a i ubacivanja onog /NCRC - proradili su. :)

Kakve veze ima format c: ako su zarazeni i exe fajlovi na d: ??? :)

Ako je na taj win uspeo da se nastani virus znaci ...ko zna sta je tu sve proslo a da se nije videlo...mislim glupo je uopste nesto raditi u tom vin-u ...jednostavno pobrisati sve ...pa makar to bio i d disk...ocigledno ljudi ovde mrze da traze programe ...nego imaju neku bazu na d disku sa koje cupaju sve programe...i to je to ... a za to pstoji backup...mislim na greskama se uci...a sad jos neko treba da kaze ...a sta ako imas 100 gb programa...mislim to bi verovatno bio sledeci post...a ja onda kazem ...sta ce ti 100 gb programa...he he salim se ...ljudi radite backup i

FORMAT C:

Nazad
Vrh Dno