Šta je novo?

Win2k SP3

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
ako neko zna, da li je izashao i gde se moze nabaviti???

septimus je napisao(la):
ako neko zna, da li je izashao i gde se moze nabaviti???

Ja imam SP3 RC 1. To je zadnje koliko ja znam.

... naravno nije mi palo napamet da ga probam

Ni ja ti ne bih savetovao da to instaliraš. Beži od tih pre-release izdanja i beta zakrpa, donose više problema nego što ih rešavaju. Samo malo strpljenja, pravi SP3 je na putu.

Svi jurimo taj SP3, a ja se pitam cemu to? Meni W2K i ovako radi savrseno 🙂

Cuo sam da SP1 i SP2 ne dozvoljavaju iskljucivanje dllcache -a.
Ne zelim da mi bespotrebno drzi od 300-400 MB fajlova na hard -u.
Da li ima nekih mogucnosti da se to zaobidje i ipak iskljuci caching Windows -ovih fajlova.

Koliko bi trebalo MB da zauzima win2k sp2...
Kod mene 650MB bez ikakvih SP-ova...

Artz je napisao(la):
Cuo sam da SP1 i SP2 ne dozvoljavaju iskljucivanje dllcache -a.
Ne zelim da mi bespotrebno drzi od 300-400 MB fajlova na hard -u.
Da li ima nekih mogucnosti da se to zaobidje i ipak iskljuci caching Windows -ovih fajlova.

U help-u ukucaj "Sysetem File Checker" i vec ces videti kako da da ogranicis cache size, a ako vise volis registry evo ti link http://www.winguides.com/registry/display.php/795/

Da li zna neko o cemu se u sledecem radi:

Kada se pojavi pocetni screen windows 2000, lampica HDD-a se ne pali 3-5 sec, tek posle pocinje ucitavanje i "trakica" napreduje. Da li je to OK ili nesto ne valja?

septimus je napisao(la):
Da li zna neko o cemu se u sledecem radi:

Kada se pojavi pocetni screen windows 2000, lampica HDD-a se ne pali 3-5 sec, tek posle pocinje ucitavanje i "trakica" napreduje. Da li je to OK ili nesto ne valja?

sve je ok ako traje tako kratko...to win detektuje IDE uredjaje, tastaturu i sl (chini mi se)...ako traje 15-20 sec, treba iskljuciti autodetekciju IDE uredjaja na onim 'granama' na koje nije nista prikljuceno

Nazad
Vrh Dno