Šta je novo?

Win2k procesi...

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Koji od background procesa su nepotrebni i kako se iskljucuje njihovo ucitavanje???
TAkodje postoji li neka fora za ove "obichne" programchiche poshto
MSConfig u win2k ne postoji...

Ako mislis na to da neces da ti se kojekakvi programi dizu kad i Win u 2k ides na regedit onda HKEY_LOCAL_MACHINE

pa SOFTWARE pa Microsoft pa Windows pa CurrentVersion pa Run i tamo mozes da ih brisnes. Mislim da je bilo vec reci o tome. Ako te nisam dobro shvatio sta zelis izvini. Pozdrav! :wave;

Re: Re: Win2k procesi...

luka.l je napisao(la):
Ako mislis na to da neces da ti se kojekakvi programi dizu kad i Win u 2k ides na regedit onda HKEY_LOCAL_MACHINE

pa SOFTWARE pa Microsoft pa Windows pa CurrentVersion pa Run i tamo mozes da ih brisnes. Mislim da je bilo vec reci o tome. Ako te nisam dobro shvatio sta zelis izvini. Pozdrav! :wave;

Pitanje vishe u smislu koji su procesi esencijalni za rad...

Re: Re: Re: Win2k procesi...

septimus je napisao(la):
Pitanje vishe u smislu koji su procesi esencijalni za rad...

Od procesa do kojih dolazis na ALT + CTRL + DEL esencijalni su svi oni koje ne mozes da prekines. 😛

Jednostavno ti win ne dozvoljava da otpises sistemske procese. A sto se ovih "procesa" (ali se ne mogu tako bas nazvati) iz regedita tice (dakle ovi koji se dizu sa winom) nisu nijedni bitni za rad samog sistema. Vidi sta ti je od njih bitno. Meni su recimo drajveri za mis bez koga nemam scrool, neke nvidijne gluposti i sl.

Nadam se da sam ti pomogao koliko toliko.

Pozdrav! :wave;

Nazad
Vrh Dno