Šta je novo?

win2k i IE?!

kiza ns

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2003
Poena
619
dakle, instaliram win2k po prvi put u životu i stavim service pack 4 i kontam to je to, krenem da instaliram f1 challenge 99-02 i kaže mi da ne može da instalira zato što mi treba novija verzija internet explorera??! šta će njemu IE?? takođe, igra je radila i sa onim IE koji se dobija uz win98, kontam da ovaj mora biti noviji???
nikad nisam koristio IE, koristim operu od verzije (mislim) 3.60... koji IE da skinem i gde da ga nađem? neki najmanji sa kojim bi radilo...

pomoć pliz

znam, bio sam na microsoftovom sajtu ali tamo mi skine samo neki file od 480kb?! kontam da to nije to... a za veličinu fajla piše 450kb-17mb?!
tako da mi baš ništa nije jasno... probaću večeras sa tim pa ću da javim šta sam uradio

skines 480k pokrenes, odaberes sta hoces da instaliras i onda od downloaduje ostalih 17mb 🙂

i NHL 2003 je koristio IE za in-game interfejs... o boze, ko sve pravi igre...

Momci jesam u pravu ja kad savetujem Kizu da instalira WinXP,ako je komp namenjen igranju,mislim da nece imati takvih problema

da, ali nije namenjen igranju.... igranje je možda 30%...
ništa, za koji sat ću da instaliram IE6 pa ću da vidim...

ono što me najviše buni je što je na win2000 i istoj verziji IE (koja se dobija uz win2000) na poslu radila... ali kao što rekoh, videćemo šta će da bude, pa ću onda da razmišljam

edit: a proradio je i inat sada, nisam valjda ***** da ne mogu da namestim komp i instaliram jednu običnu igricu (misli nije obična 😀 ), ali opet

Poslednja izmena:
Pa stavi Windows 2003 Standard Server 😀 Mozes lepo da se igras na njemu a posluzice i za ozbiljne stvari.

Kizo smo jedno najobicnije pitanje:
A zasto ne instaliras Xp sa SP1,sad ce za mesec dva i SP2,ne znam nikog ko ima neresive probleme na njemu,a i ubedljivo najvise korisnika se sluzi sa XP-om pa ces najlakse dobiti i pomoc u vezi njega,ai mi koji vozimo SiCG ETCC F1 99-02 ligu smo u vecini na njemu i niko nema problema sa njim.
Xp je sasvim OK i za ozbiljniju upotrebu koliko znam

@ jaksa: gde si bio ranijeee, ovo sam i tražio 🙂

inače sam instalirao IE6 i sve je proradilo iz prve, a sam OS mi se baš sviđa, mašina mi davno nije lepše radila tako da ga sigurno neću skoro menjati....

ono što me buni u celoj priči zašto je igrica radila na drugom kompu bez IE6 i na trećem kompu sa WIN98 i IE koji se dobija uz njega (4 valjda !?!)

mislim, bitno da radi, ali ne volim kad ne znam zašto se nešto dešava

Nazad
Vrh Dno