Šta je novo?

win2000 problem

• Začetnik teme Začetnik teme merlin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

merlin

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
649
Ovo je poruka koja mi se pojavljuje:

IEXPLORER.EXE has generated errors and will be closed by windows.
You will need to restart the program.
An error log is being.

S tim sto umesto IEXPLORER-a se pojavljuju i drugi programi, photoshop, acdsee...
Desava se odmah po startovanju windowsa ili kasnije.
probao sam i format: c i ponovo instalaciju ali nista.

Da li neko ima neku ideju u cemu je problem.

Meni se desava slicno...samo kod mene iskoci prozxor da memorijaska lokacija 0x00000000 ne postoji i da program mora da se prekine....i kao izbor imam cancel i debug...
Od kad je poceo taj problem??

To je bug koji se javlja posle instalacije SP2,za godinu i po dana koriscenja SP taj problem se nije pojavljivao,a pojavio mi se par sati nakon sto sam stavio SP2.Moje preporuka je da instaliras sve sa windows update,sem Media Playera i onih Framework.NET opcija.

Ma uopste nisam instalirao SP2. Od skoro izbacuje poruku
BAD POOL CALLER
Sve mi mirise da je problem sa memorijom

Nažalost vrlo verovatno da je memorija, ako nisi ništa menjao u sistemu pa se odjednom počelo pojavljivati. Pogledaj takođe i šta od rezidentnih programa imaš od skora u sistemu...

Ranije je bio win98 i w2000 sada sam instalirao samo w2000 i promenio memoriju i sve radi. Znaci ili do memorije ili se win98 i w2000 nisu bas najbolje slagali.

Da sto se tice tog problema sa memorijom...tu se slazem u potpunosti jer posle nekoliko nedelja koriscenja win2k sa SP2 pojavio se problem i kod mene (tipa "ne postoji memorijska lokacija 0x00000000.....dzaba sto si radio ali moras da ugasis prog")....

Vrlo verovatno da je u pitanju memorija, ali i meni se slicno desavalo, i totalno sam izludeo cak i reinstalirao win , da bih na kraju provalio da je u pitanju neki glupi spyware softver koji mi se integrisao u ie pri instaliranju nekih drugih programcica posle instalacija wina ... Proveri za svaki slucaj, mada sumnjam da je kod tebe spyware izazivac problema (sw: optout i razni bug-aware...) ...

Nazad
Vrh Dno