Šta je novo?

Win XpSp2 for free...

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...i onda ce se taj SP naci u distribiji za siroke narodne mase putem drugih kanala... i sta su time dobili? Legalni korisnici ce dobiti SP, oni sa piratskim kopijama isto. U cemu je poenta?

poenta je u blacklist-ovanju serijskih brojeva. poenta je da podrzavam njihove poteze. ne podrzavam pirateriju. na zalost, na svojim racunarima nemam ni jedan legalan program, bas kao i vecina Vas, losa materijalna situacija je kriva. Razumem sve Vas ovde, koristite warez koliko god hocete, ali mi smeta jedna stvar - nemojte pljuvati proizvode koje kradete. I dalje tvrdim, dosta ljudi ce se sloziti, Windows je odlican OS, ma sta drugi pricali. Da imam platu iole vecu od 200-300e, platio bih legalnu verziju. Ne samo Windowsa...

WinRar, Total Commander, par malih programa za mrezu... svi su mi od velike pomoci u svakodnevnom radu, ne vidim razlog zasto ne bih donirao njihovim tvorcima... koristim ih nelegalno, ne dicim se time, ali ih takodje i ne omalovazavam niti vicem unaokolo o tome kako kradem nesto sto ne valja. To bi valjda mene samog degradiralo. Zamislite lopova koji krade na buvljaku od cigana polovne stvari. Mislite malo o ovoj temi. Budite objektivni.

Poslednja izmena:
Cekaj, gde sma ja spomenuo da je Windows los OS? Ja komentarisem samo potez MS-a po pitanju SP2. Sve ostalo me se ne tice jer ne pripada ovoj temi.

Od svih Windowsa, WinXP Pro je jedini za kojeg vredi dati pare. Prvo sto je brz/pouzdan/stabilan, drugo sto je kompatibilan sa 99% starog i 100% novog (i budutjeg) softvera, tretje shto ga krpe redovno. E sad, mane su shto je shupalj ko sir kad se ode na net 🙂 , ali shto reche neko to oni tamo u microsoftu namerno prave greshke u kodu 😀

Miroslav je napisao(la):
...na zalost, na svojim racunarima nemam ni jedan legalan program, bas kao i vecina Vas, losa materijalna situacija je kriva...

Ja imam! :smoke:

ISO Commander, dobio sam dzabe licencu jer sam napisao prevod na srpski i poslao autoru. :d

Miroslav je napisao(la):
poenta je u blacklist-ovanju serijskih brojeva. poenta je da podrzavam njihove poteze. ne podrzavam pirateriju. na zalost, na svojim racunarima nemam ni jedan legalan program, bas kao i vecina Vas, losa materijalna situacija je kriva. Razumem sve Vas ovde, koristite warez koliko god hocete, ali mi smeta jedna stvar - nemojte pljuvati proizvode koje kradete. I dalje tvrdim, dosta ljudi ce se sloziti, Windows je odlican OS, ma sta drugi pricali. Da imam platu iole vecu od 200-300e, platio bih legalnu verziju. Ne samo Windowsa...

WinRar, Total Commander, par malih programa za mrezu... svi su mi od velike pomoci u svakodnevnom radu, ne vidim razlog zasto ne bih donirao njihovim tvorcima... koristim ih nelegalno, ne dicim se time, ali ih takodje i ne omalovazavam niti vicem unaokolo o tome kako kradem nesto sto ne valja. To bi valjda mene samog degradiralo. Zamislite lopova koji krade na buvljaku od cigana polovne stvari. Mislite malo o ovoj temi. Budite objektivni.
Veoma iskreno i za pohvalu.. cak sta vise tuzno ispada... :zgran:

:angel:

Mislim da nije poenta u samom naplaćivanju SP2, već šta će oni staviti u njega. Ne verujem da bi naplatili običnu gomilu hotfixeva (jer iste možete džabe da skinete sa MS-ovog sajta ili da instalirate iz, recimo, Kajzer Soze kompleta), već da je u pitanju određeno unapređenje vredno para koje će tražiti.

Živ bio pa video (to ja sam sebi). 🙂

Da se vratimo na temu, da li je potrebno pre SP2 imati SP1 ili ne? Možda je o tome bilo reči, ali trenutno sam tanak sa vremenom pa ne mogu da pretražujem po forumu.

Pa, osim ako se odjednom nije promenila logika patchovanja softvera, SP2 obuhvata i SP1, osim, naravno, ispravljenih stvari...

ma bre ljudi gde ste videli da ce naplacivati sp2? koliko ja znam govori se samo o uvodjenju nove blackliste serijskih brojeva

Moja greska. Videvsi naslov threada, mislio sam da postoji sansa da ce ga naplacivati.

Nazad
Vrh Dno