Šta je novo?

Win XpSp2 for free...

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Microsoft je odlucio da ce Xp Sp2 moci da se instalira i na legalni i na piratski Windows Xp.Overite link
http://www.warp2search.net

Zar to nije i inicijalno tako bilo?
Odes na njihov sajt, skines i instaliras... Service Pack-ovi za w2k su isto tako svima dostupni.

More tu se krije nesto... imam osecaj da ce SP2 biti najgori spyware ever! :d

Ja cu samo da primetim da instalacija SP2 Preview traje skoro pa kao instalacija celog OS-a! On se siroma' toliko namuci... Verovatno predrasuda... ali ja mene to navodi na utisak da posle toga nista vise nije isto kao pre.

Upravo sam zato i postovao ovu informaciju.Vidim da kod mene nece biti nista od sp2.

borab je napisao(la):
Upravo sam zato i postovao ovu informaciju.Vidim da kod mene nece biti nista od sp2.

Po toj logici nećeš da instaliraš ni sledeći MS operativni sistem koji izađe.

Dok ga MS izbaci, prema prognozama nasih vec cemo biti u EU i imace covek para da ga posteno kupi :d

silverglider je napisao(la):
Dok ga MS izbaci, prema prognozama nasih vec cemo biti u EU i imace covek para da ga posteno kupi :d
Ma imaju ljudi para i sada, samo je ovako slađe... 😛

Imaju para,ali ne i za bacanje na M$ (čitaj : hoštaplere) 😀 😀

Za prosecnog advance usera (koji posecuje bench 🙂 nece biti potrebe za ovim, je svi mi imamo i pop up bolokere i fire wall-ove koje nam odgovaraju. Medjutim za neke prosecne korisnike koji nemaju ni jedno ni drugo ovo moze predstavljati prvo resenje..

SP1 za XP nije mogao biti instaliran na Win koji je bio instaliran pomocu kljuca koji je na crnoj listi - npr. cuveni FCKGW-... Samo da podsetim posto vidim da su neki zaboravili. 😉

Tako je delimire. Ja se cudim sad WTF ovi pricaju.. 🙂

Sto da ga kupim , kada firma u kojoj radim, je distributre svega sto izadje iz M$, tako da uvek imam originale i mogu da testiram sta mi je volja.Pisao sam o Xp Sp2, a ne o Loooonghorn-u.

Cak i da su 'odlucili' (a omnogo bi to znacilo zaista🙂) da ne moze da se instalira na piratski XP, opet bi se nasao lak nacin za reaktivaciju kao sto smo to radili (i radimo) za SP1.
E sada, sto se spy-a tice, nikada se ne zna 🙂 🙂

A kad izlazi WinXP Reloaded?

Batica je napisao(la):
Ma imaju ljudi para i sada, samo je ovako slađe... 😛
Nacice se vec resenje! Ne znam koliko para da imam, necu da ga kupim!!!!

Mozda ce ga kupiti kad napuni 18.

Ja ni WinXP nikad neću kupiti original a kamoli SP2! Trenutno ne vidim svrhu kupovine legalnog softvera! Cak ni da imam para (a nemam🙂)) stvarno nema ni 1 razlike sem zezanja oko aktivacije između starog dobrog Corporatea (LONG LIVE) i tzv Originala...

Ma super, i ti si nas heroj; prvom prilikom kada budu menjali spomenik na Slaviji, urgiracemo da se postavi lik proletera koji se zaklinje krvlju da nikada nece kupiti legalni win - a do tada da uradite tetovaze sa istoimenim motivom.

Za one koji ne umeju da citaju izmedju redova: zasto mislite da ostatak foruma zabole prelomljena stidna dlacica da li cete vi kupiti legalni windows ili ne?

Pa ako ne grešim naslov topica je WinXP SP2 for free. I pošto se kasnije ispostavilo da nije besplatan povela se rasprava o tome koliko je to normalno! Ja sam samo dao svoje mišljenje kao i još nekoliko ljudi pre mene. Pa tako stvarno ne znam čemu to prozivanje? Nisam prešao u offtopic samo sam rekao svoje mišljenje o pomenutoj temi.
Ti ako se ne slažeš slobodno možeš da kupuješ orig. Win sa sve SP-ovima i da to razglasiš i obrazložiš ali nemaš pravo da vređaš! Da si stavio smajli ne bih se uvredio! A zabole i mene prelomljena stidna dlačica da li ti misliš da sam ja u pravu ili ne!

Koji ste pajseri, oko cega se svadjate...
icon_rolleyes.gif

nego leba vam, jel vi dajete pare na hardver ili ga kradete?

lepo, kome se ne svidja WinXP, vi lepo predjite na linux, a ne da sejete pamet unaokolo kako je los pa ga ipak koristite...

Miroslav je napisao(la):
nego leba vam, jel vi dajete pare na hardver ili ga kradete?

Pa nije valjda da ti nešto kupuješ? 😀 Ja sad baš gledam koja kola ću da ukradem. Baš sam bacio oko na jednog Audija pored moje zgrade, samo ima ulubljeno krilo... 😀 😛 😀

Stop pirateriji:

Prilozi

• stop pirateriji.webp
    stop pirateriji.webp
    40 KB · Pregleda: 127
Poslednja izmena:
E ovo je poslednja kap! Format c: i Mandrak 9.1 mi se smeši! 🙂))

Ripper je napisao(la):
Pa ako ne grešim naslov topica je WinXP SP2 for free. I pošto se kasnije ispostavilo da nije besplatan povela se rasprava o tome koliko je to normalno! Ja sam samo dao svoje mišljenje kao i još nekoliko ljudi pre mene. Pa tako stvarno ne znam čemu to prozivanje? Nisam prešao u offtopic samo sam rekao svoje mišljenje o pomenutoj temi.
Ti ako se ne slažeš slobodno možeš da kupuješ orig. Win sa sve SP-ovima i da to razglasiš i obrazložiš ali nemaš pravo da vređaš! Da si stavio smajli ne bih se uvredio! A zabole i mene prelomljena stidna dlačica da li ti misliš da sam ja u pravu ili ne!

Kad smo vec kod stidnih dlacica, nisam ni najmanje komentarisao da li si u pravu ili nisi, je li to ispravno ili ne - ti se nisi uopste dotakao ovde ni Microsofta, ni tematike opravdanosti naplacivanja necega sta je service pack. Da, tema je bila "da li naplata SP2 normalna", ali ti u toj temi nisi ucestvovao - ne da nisi ucestvovao konstruktivno, nego nisi ucestvovao uopste. To je ono "da, mislim da je to dobro zbog toga-i-toga" ili "mislim da je to lose zato-i-zato". Umesto tako necega, usledila je pametna izjava o totalnoj nepotrebnosti kupovine celog windowsa, da bi bila vrlo brzo sustignuta jos pametnijom svrsi legalnog softvera?! Gde ti ovde vidis tvoj deo diskusije "da li je naplata SP2 normalna"?!? Umesto toga Che Guevara-style zaklinjanje sa vrha planine sa uzdignutom pesnicom prema nebu "nikada necu kupiti legalan softver!". Sta se to nas ostalih tice??

Ja kada i ako kupim nesto legalno, sigurno necu veselo skakutati po forumu obavestavajuci ostale kako sam boze moj nesto platio. Kada shvatis koliko je glupa ta strana stapa, shvatices kako zvuci i ta tvoja druga strana.

Poslednja izmena:
I prosli SP, SP1, je imao crnu listu serijskih brojeva, pa je dodatna reaktivacija i zamena istog resila problem...

A ako pak SP2 zaista ne bude free, to ce biti glupo. SP bi trebao da je besplatan jer treba da popuni one rupe u sistemu koje su sami napravili. Josh ce na kraju korisnici placati za MS-ove greske...svasta....

kutijo, ali ti samom ne kupovinom softvera nisi ni kupio servisni pek 🙂 zar ne? onaj ko legealno plati os, dobije sp free... meni je to sasvim logicno

Nazad
Vrh Dno