Šta je novo?

win xp

Sarah Carigan

Slavan
Učlanjen(a)
15.09.2004
Poena
319
Instaliram Win Xp i javi mi se greska da nemoze da iskopira fajl. ntdos804.sys. Pokusam ja esc dugme da preskoci fajl kad on nista posle tog fajla nece da kopira. Uzmem narezem drugu instalaciju (reko disk izgreban) kad ono opet ni da mrdne posle tog fajla. Testiram HDD, Mem, ... i otprilike sve komponente na drugom kompu sve radi OK . Jel ima neko ideju sta je u pitanju???

makina je: Intel na 733, AOpen ploca, 256 rama, 80GBhdd maxtor Gforce 2 grafika, modem, creative zvucna i to je manje vise to.

s' psotovanjem JA:smoke:

Probaj da instaliraš iz drugog CD/DVD drajva...

To sam i ja pomislio pa sam uzeo nov DVD-RW pioneer 111D. I nista. 😡 Jel postoji sansa da Maticna zeza nesto sa hdd-om.

Videcu da nabavim 40Gb da vidim dali ce sa njim da radi. Mislim HOROR

XP si pokusala da instaliras na formatiran HDD ili na vec postojecu particiju??

Sad mi jos prijavljuje da nece da mi glashuje bios zbog greske "Due to EMM386bor QEMM".

🙂 LOL Musko sam hvala na pitanu samo mi je to omiljeni lik iz omiljene igrice. Elem. Formatira mi Xp hdd pri instalaciji. Probao samo sa jednom particijom probao sa vise particija... i dalje nista

kao sto rekoh pokusavam da flashujem bios ali eto sledeceg problema. Pomagajte plz

Poslednja izmena od urednika:
Jesi li taj Pioneer kačio na istu granu na kojoj je bio prethodni optički uređaj?

probao sam naodvojenim kablovima, probao sam na istom kablu kao i HDD.I nishta 🙁 buaaaa

e ufleshovao sam bios. Hirensboot CD me zezao. Dobra stara disketica je odradila svoje. Videcu da li se sad nesto menja pa javljam. Mada ako neko ima neku ideju javite 🙂

s' postovanjem JA

Poslednja izmena od urednika:
Glas dajem (ne ruku) na memoriju. Ubodi neku drugu. Imao istih problema, i nisam verovao. Nece da iskopira fajlove ako nije memorija dobra. Sve ide preko nje.
Ziveli

Uzmi neciji CD sa win-om pa probaj. Najvise mi lici na los CD.
Ako je dobar HDD, probaj neku ( ne tu tvoju) drugu instalaciju.

Probaj da instaliraš iz drugog CD/DVD drajva...
----
To sam i ja pomislio pa sam uzeo nov DVD-RW pioneer 111D. I nista. Jel postoji sansa da Maticna zeza nesto sa hdd-om

mozda sa DVD-RW-om

e ufleshovao sam bios. Hirensboot CD me zezao. Dobra stara disketica je odradila svoje.

logicno, zar ne?

Poslednja izmena:
@mastercula

Posto disketice ipak umeju da budu nesigurne, pogotovo sto su moje sve starije od 5 godina 🙂. Obicno dodjem do dosa sa Hirensboot cd-om pa onda sa nekog cd-a flashujem bios. Prvi put sad mi je pravio problem sa njim. dobra stara disketica odradila je svoje.

Elem. Sa 40Gb hddom je prosla instalacija na 1. Sve radi perfektno. 80 nakacena kao dodatni hdd i radi isto perfektno. Ubite me ako znam u cemu je problem. Secam se svojevremeno da je postojao problem sa p1 koji nije mogao da vidi 80Gb hdd pa se to regulisalo nekim programcicem. Dali je to i sad problem ili ne, ne znam, mada najbitnije je da sam makinu naterao da radi.

Hvala svima na vremenu i savetima. Modovi moze LOCK.

s' postovanjem JA

Poslednja izmena:
mada najbitnije je da sam makinu naterao da radi.

Hvala svima na vremenu i savetima. Modovi moze LOCK.

s' postovanjem JA

Mislim da nije jos vreme za lock. Bilo bi jako lepo kada bi nam rekao kako je proradio.

Nazad
Vrh Dno