S'kara
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2004
- Poena
- 304
Dakle ne mogu da verujem. Naime, jutros posle "bezazlene" operacije narezivanja dvd-a u UDF modu sa softwerom iz naslova u toku koje je pacijent umro(puk'o disk narodski receno), prvo nestadose ikonice sa Quick Launch-a, dok posle restarta sistema (takodje iz naslova) ceo desktop osta zbrisan kao jutro posle Kolubare. Ajd' i to nekako mogu da svarim ali u start meniju u all programs isto nicega nema a kada pokusham da iz neke aplikacije izvucem shortcut (recimo send to )postoji samo opcija to dvd rw.
Sve ovo mi lichi na neki virus, ali posle scan -a nod32 nista nije nashao kao ni neki anti spyware programi!!!
?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Ne radi mi se reinstalacija , pa zna li ko kako problem da reshim, bez format c ili vracanja ghost-a od pre par meseci!!!!???????????????!!
Sve ovo mi lichi na neki virus, ali posle scan -a nod32 nista nije nashao kao ni neki anti spyware programi!!!
?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Ne radi mi se reinstalacija , pa zna li ko kako problem da reshim, bez format c ili vracanja ghost-a od pre par meseci!!!!???????????????!!