Šta je novo?

Win xp vs nero8?!

• Začetnik teme Začetnik teme S'kara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

S'kara

Slavan
Učlanjen(a)
03.10.2004
Poena
304
Dakle ne mogu da verujem. Naime, jutros posle "bezazlene" operacije narezivanja dvd-a u UDF modu sa softwerom iz naslova u toku koje je pacijent umro(puk'o disk narodski receno), prvo nestadose ikonice sa Quick Launch-a, dok posle restarta sistema (takodje iz naslova) ceo desktop osta zbrisan kao jutro posle Kolubare. Ajd' i to nekako mogu da svarim ali u start meniju u all programs isto nicega nema a kada pokusham da iz neke aplikacije izvucem shortcut (recimo send to )postoji samo opcija to dvd rw.
Sve ovo mi lichi na neki virus, ali posle scan -a nod32 nista nije nashao kao ni neki anti spyware programi!!!
?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Ne radi mi se reinstalacija , pa zna li ko kako problem da reshim, bez format c ili vracanja ghost-a od pre par meseci!!!!???????????????!!

system restore?

eto iz licnog iskustva vidis da treba da ga ukljucis

eto iz licnog iskustva vidis da treba da ga ukljucis
Ako mi verujesh ovo mi se desilo prvi put(reci ces uvek postoji prvi put) za sve vreme rada sa racunarima i ne nameravam da ukljucujem SR i dalje, a ovo mi lichi na neki bug u samom nero 8 koji se ocigledno zavlaci svuda po sistemu i regystriju i pravi rshum???!?!
A System Restore ne ukljucujem jer mi se na mnogim masinama desavalo da ne mogu sredim nekakve probleme pa tako mislim da ni on nije svemocan i pitanje da li bi pomogao(pogotovu ako su virusi u pitanju), nego ako ko zna za ovaj problem konkretno neka se javi, mislim ako je neko imao slicno iskustvo....

Na P3/667Mhz kod kolege na poslu, Nero 8 radi ko sat.
Probaj neki ozbiljan antivirusni+antispyware sw.

Nazad
Vrh Dno