Na Win XP pro masini, sa Soundblaster Live! Value karticom, instaliranim VMware 4.5 softverom preko kojeg je instaliran Win98SE ne mogu da "pokrenem" zvucnu karticu u W98SE. Podesavao sam u VMware-u sound "deafult adapter" i "Creative Live!" ali u Win98SE vidi samo "PCI multimedia adapter" sa uzvicnikom. Bez obzira koji drajver instaliram (sa originalnog CD-a ili sa Interneta sblw9xup) uzvicnik ostaje, device not present bla bla bla...
Ima neko neku ideju? Meni jos pada na pamet da u Win XP "ubijem" voice modem pa da onda postoji samo Creative. Male su sanse da je to ali vredi pokusati.
Osim toga mogu da Cretaive karticu zamenim sa onboard NF2 zvukom -mada bih to nerado ucinio jer smatram Creative boljim resenjem od onboard-a.
Ima neko neku ideju? Meni jos pada na pamet da u Win XP "ubijem" voice modem pa da onda postoji samo Creative. Male su sanse da je to ali vredi pokusati.
Osim toga mogu da Cretaive karticu zamenim sa onboard NF2 zvukom -mada bih to nerado ucinio jer smatram Creative boljim resenjem od onboard-a.