Šta je novo?

Win XP SP2 od danas i na Win Update

Bio sam polovichno zadovoljan sa SP1 ( u principu ok, ali uvek neshto smeta), ali kad sam stavio SP2 batalio sam XP i stavio win2003 server standard, koji posle srednjivanja po prvi put radi kako zelim...

jaksa je napisao(la):
Meni sve radi savrseno, nista mi ne bleji u treju, sve radi kako i treba, bez usporenja.

Jesi li uradio instalaciju SP2 preko "zivog" Windowsa ili si ga instalirao od pocetka?
Nesto sam istripovao da vecina ljudi koji imaju problem sa SP2,su ga instalirali na XP-ove koji su bili stari po godinu dve sa gomilo djankija koji su potencijalni problemi za normalno funkcionisanje OS-a
Ili ipak tripujem :d

Malopre sam ga instalirao i slipstreamovao. I to Full verziju, naravno

Nego nesto nam je MS mnogo posustao. Pri tome mislim na njihove servere koji su preoptereceni vec par dana. Naime preko Win Update sajta dobijam informaciju da nalutam kasnije posto sada nisu u mogucnosti i tako evo vec treci dan.

Instalirao sam ga preko XP sa SP1a koji je redovno updateovan (sve critical updates stavljene)

bratu sam instalirao slipovan sp2 i super radi.. kod mene je doinstaliran i mislim da mi brljavi nesto sa overlayem, zbog directx9c ili tako neka fora (mada sam i drajvere za graficku promenio, pa moguce da su i oni krivi |> )

nex je napisao(la):
Zanimljivo je sto se kod svakog korisnika buguje na drugi nacin.......

Osim izgleda kod mene, gde radi savrseno!

Calibra 4WD je napisao(la):
Znaci bas nas ima,sad mi ipak malo lakse mislio sam da nema mnogo voona kao sto sam bio ja.
A taman sam pomislio da cete me isprozivati sto branim usrani MS

pola letnjeg raspusta mi ostalo u tvom bloku i okolo kod raznih ortaka i prepametnih drugarica

MMS je napisao(la):
jedva čekah "prvi" da uzmem Mikro sa CD-m na koji sa preplaćen i u njemu nađem već taj čuveni SP2. Međutim, ne da uz prateći CD nema SP2, nego ga Mikro i ne pominje 🙁.
da... i mene je to razocaralo! Iako jos nisam odlucio da li da ga instaliram, ipak bih voleo da je bio na CDu! 😡

Ma da, evo posle zesceg maltretiranja SP2 ne pravi nikakve problema. Instaliran je preko originalnog xph sp1a...

PS svi vi koji imate lose konekcije a hocete sp2 nije poblem da recnem 2-3 kopije pa vi dalje vrsite redistribuciju dobra🙂

ZoNi je napisao(la):
da... i mene je to razocaralo! Iako jos nisam odlucio da li da ga instaliram, ipak bih voleo da je bio na CDu! 😡

I ti to zoves casopis? 🙂 Mada je ocito da su se opametili, do sada su hvalili MS na sva usta a odjednom - ni pomena o SP2 🙂
Lepo ja kazem da taj Windows XP ne valja nista - samo su unistili dobru osnovu, a sa SP2 su je dokosurili 🙂

Slipstreamovan u XP bez ijednog service packa, radi fenomenalno, bez ijedne greske s tim sto sam preinstalirao ceo sistem.

Pozdrav

Mellow je napisao(la):
Slipstreamovan u XP bez ijednog service packa, radi fenomenalno, bez ijedne greske s tim sto sam preinstalirao ceo sistem.

Pozdrav

Sta znaci slipstreamovan???

Ubacen u instalaciju samog XP, znaci kad na cistu masinu instaliras Windows XP, odmah po zavrsetku instalacije ce biti Windows XP SP2.

ZoNi je napisao(la):
Imas u novom Digitalu cd sa SP2.
:wave:

jaksa je napisao(la):
Ubacen u instalaciju samog XP, znaci kad na cistu masinu instaliras Windows XP, odmah po zavrsetku instalacije ce biti Windows XP SP2.

Uh,pa to je odlicna stvar,jel smem da pitam ,kako doci to takvog diska? 😉

Ja to ne radim.
Uvek instaliram OS, pa zatim SP.

Ja sam ga pre neki dan instalirao preko sp1 i za sad radi sve normalno,bez ikakvih problema.

Evo citata sa benchmark-a (ukoliko neko ne svraca tamo):

...problemi sa uskladivanjem kompatibilnosti SP2 i ostalih aplikacija instaliranih na racunaru trajati izmedu 12 i 18 meseci, a takav zakljucak zasniva na ranijim migracijama na novi Windows. Po njemu, SP2 pretvara Windows XP u potpuno novi operativni sistem i to korisnici moraju da shvate. On ipak ne misli da treba izbegavati instalaciju SP2, jer je korist od njega veca od pocetnih problema.
Service Pack 2 je docekan sa nepoverenjem od samog starta, narocito zbog najava smetnji u radu pojedinih aplikacija i dugog odlaganja. Microsoft je ubrzo nakon njegovog izlaska morao da izda novi bezbednosni apdejt, a otkriven je i problem sa AMD-ovim 64-bitnim procesorima koji može izazvati restartovanje racunara kod kojih je ukljucena data execution prevention (DEP) opcija.

Ceo tekst: http://www.benchmark.co.yu/article.php?sid=6320&PHPSESSID=7b424ad97363f72009b22b20499c3be1
Kod mene SP2 instaliran preko SP1 funkcionise bez probelma. Instalirao sam jos nedan XP koji je imao integrisan SP2 (po uputstvu sa foruma), i taj radi bez problema. Jedan, jedini, problem imam sa Dr.DivX-om i to u oba sistema, sve ostalo (ukljucujuci i igre) radi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno