jaksa je napisao(la):Meni sve radi savrseno, nista mi ne bleji u treju, sve radi kako i treba, bez usporenja.
nex je napisao(la):Zanimljivo je sto se kod svakog korisnika buguje na drugi nacin.......
Calibra 4WD je napisao(la):Znaci bas nas ima,sad mi ipak malo lakse mislio sam da nema mnogo voona kao sto sam bio ja.
A taman sam pomislio da cete me isprozivati sto branim usrani MS
da... i mene je to razocaralo! Iako jos nisam odlucio da li da ga instaliram, ipak bih voleo da je bio na CDu! 😡MMS je napisao(la):jedva čekah "prvi" da uzmem Mikro sa CD-m na koji sa preplaćen i u njemu nađem već taj čuveni SP2. Međutim, ne da uz prateći CD nema SP2, nego ga Mikro i ne pominje 🙁.
ZoNi je napisao(la):da... i mene je to razocaralo! Iako jos nisam odlucio da li da ga instaliram, ipak bih voleo da je bio na CDu! 😡
Mellow je napisao(la):Slipstreamovan u XP bez ijednog service packa, radi fenomenalno, bez ijedne greske s tim sto sam preinstalirao ceo sistem.
Pozdrav
Imas u novom Digitalu cd sa SP2.ZoNi je napisao(la):da... i mene je to razocaralo! Iako jos nisam odlucio da li da ga instaliram, ipak bih voleo da je bio na CDu! 😡
jaksa je napisao(la):Ubacen u instalaciju samog XP, znaci kad na cistu masinu instaliras Windows XP, odmah po zavrsetku instalacije ce biti Windows XP SP2.
jaksa je napisao(la):Ja to ne radim.
Uvek instaliram OS, pa zatim SP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari