Pa na Win Update-u se pojavila 2 dana pre zvanicne instalacione verzije 😉milos1985 je napisao(la):Vidim da se od danas pojavila mogucnost instalacije SP2 preko Win Updateo. Zanima me da li postoji tu neka razlika u verziji ili tako necemu u odnosu na onu koja je bila rtm i velika oko 270 mb.
Onih 266MB je Full sto znaci sve i svasta (i sto ti treba i sto ti ne treba 😀), a preko Win Update-a skida samo ono sto ti treba (komponente koje su instalirane), a nije vec instalirano, tj. skinut patch/fix/update/sta_god...bgillegal je napisao(la):meni pise da je sp2 75 mb? 🙂 na win update.. mozda je to install pa tek sa njim onda skida ostalih 200 🙂
jddipqd je napisao(la):A ja ga naručio od Microsofta na cd-u i čekam da stigne 🙂
nIce Cream je napisao(la):Ja lepo uradio slepstream, narezao, spakovao i sada "mudro" cekam da mi se rapadne trenutno instalacija 🙂 taman ce do tada izadji verzije software kompatibilne sa SP2 🙂 i svim tim novim "sigurnosnim poboljsanjima"... 🙂
Broz je napisao(la):Instalirao i sve radi OK. jedino sto oooooopasno smara je security koji se po defaultu setuje da paranoja nivou tako da odjednom mene na mrezi nema, nikog ne vidim, i ne vidim stampac :d
Ali ugasio sam zlikovca tako da je sve OK osim sto bleji dole u treju...
Broz je napisao(la):Veruj mi da savrseno dobro znam o cemu pricas. Zivim sa tim svaki dan 😡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari