Šta je novo?

Win XP SP2 i Lucent

Učlanjen(a)
02.03.2005
Poena
650
Elem...
cini mi se da sam negde vec video slicnu temu (mozda ne bas na ovom forumu) ali imam problem windows-olike prirode :d

Naime imao sam instaliran win sa SP2 i modem mi je normalno radio (instalacija je isla prvo XP, pa na njega SP!, pa na njega SP2) i modem je perfektno radio.

Pre par dana morao sam da preinstaliram sistem (menjao sam plocu) i stavio ponovo WinXP, pa SP1, pa SP2, al shipak - modem sad ne radi onako kako bi trebao!

Kad pokusam konekciju (nije do provajdera probao sam par njih) uspostavlja je normalno prvih 10-ak sekundi i onda se zaglupi (ponavlja se stalno isti ton) pa prijavi gresku tipa: "remote computer did not resppnd.." (ili nesto slicno).

Probao sam i sa razlicitim drajverima ali ne pomaze! zato bih vas molio da mi pomognete da resim problem!

Hvala unapred!

Poz!

ne znam sta da ti kazem za modem osim da juris neke druge drajvere na netu, mozda pomogne. a sto se tice win-a... sto tako instaliras? koliko ja znam sp2 sadrzi sve sto ima i sp1 tako da je nepotrebno instalirati sp1. a i uzmi pa ubaci sp2 u xp instalaciju da ne moras posle da instaliras.

ali pazi problem nije u drajverima vec u je***** XP SP2! Znaci koristio sam iste drajvere ko i pre (kada je perfektno radio - veza 50.6k na digitalnoj centrali) a sada ne moze da se poveze! Zna li neko sta bih mogao da chachnem oko windowsa da se to sredi?

pa MSI K7N2 Delta-L ima nf2 chipset. :)

nisam mogao da se okacim na net par dana (tj. nisam imao kako) a sada trenutno koristim Lucent Win Modem koji sam uzeo od druga (moj je Lucent PCI Soft Modem)
Pogledacu u tom threadu - kako to da jedan Lucent oce a drugi ne?

uspeo sam - sad sam na mom Spincom Systems modemu :D
Hvala H.U.D. Inace u 1 trenutku mi je i palo na pamet da se modem i ploca ne slazu (ali to je bilo u trenucima ocaja dok sam krizirao bez interneta :d)

Nazad
Vrh Dno