Šta je novo?

WIN XP skript-instalacija

voxy

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
609
Da li je tesko napraviti skriptovanu instalaciju WIN XP-a. Znaci da sam unese sve potrebne podatke (ime, serijski broj, vreme i zonu itd.)
Gde bih mogao da nadjem vise podataka. Koliko sam se secao na win xp cd-u je bilo nesto o tome ali ne mogu da nadjem.
Hvala.

nadji fajl deploy.cab, raspakuj ga i vidi sta sve ima unutra, eventualno procitaj uputstva za setup manager(setupmgr.exe)

ZoNi je napisao(la):

pored untended (ili se tako nekako pise) instalacije mozeti pomoci oko hiljadu stvari, zaista koristan program.

Mada ako imas raid nemoj koristiti untended instalaciju jer je malo komplikovanije (mozda i nemoguce)... barem ja nisam uspeo.

definitivno ima bug kad je u pitanju raid.
nisam ni ja uspeo.
pravi problem kad treba da iskopira driver sa diskete na hard disk.
prikazuje da ne postoji iastor.sys /intel app. acc. raid/ na disketi, a ucitao je tokom podizanja.
ostalo radi bez problema.

needleboy je napisao(la):
pravi problem kad treba da iskopira driver sa diskete na hard disk.
pa samo spichi i driver za sata na instalacioni disk sa nLite-om. Nisam probao, ali trebalo bi da radi (ne koristish vishe floppy tako da ne bi trebalo da bude problema).

P.S. a mozete da koristite i ghost

SurvivoR je napisao(la):
pa samo spichi i driver za sata na instalacioni disk sa nLite-om. Nisam probao, ali trebalo bi da radi (ne koristish vishe floppy tako da ne bi trebalo da bude problema).

ovo je bio intelov kontroler. sta ce se desiti kad instaliram na promise ili nforce?
uveren sam da ce da radi sa intelovim.

stavi driver za kontroler (kod mene silicon image chini mi se, na abit nforce2ultra plochi) sa tvoje ploche i samo za svoju mashinu koristi taj disk - uostalom samo za tvoju mashinu bi i trebalo ako imas licencu za w.

Nazad
Vrh Dno