Šta je novo?

Win XP + Outlook arhiva .pst....smor !!

• Začetnik teme Začetnik teme golum
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

golum

Čuven
Učlanjen(a)
27.02.2001
Poena
619
Pokusavam da pronadjem arhivu u outlooku i prvi problem koji sam nekako prevazisao su bili hidden fajlovi. Sada mi Win Cmd ili explorer vide sve sistemske fajlove i preko path-a dodjem do outlook foldera ali tamo nemam .pst fajla u kome mi se nalaze arhivirani majlovi i folderi iz oulooka. Kada arhiviram, path koji mi pokazuje oulook je upravo onaj koji otvaram i u kome ne nalazim nikakav .pst fajl. Da li bi neko mogao da mi objasni kako ovo funkcionise u Win XP -u jer u 98-ci i Millenijumu mi je to radilo najnormalnije, odnosno najnormalnije sam dolazio i prebacivao na back up ovaj .pst fajl.

Hvala unapred i pozdrav !

Sada mi Win Cmd ili explorer vide sve sistemske fajlove i preko path-a dodjem do outlook foldera ali tamo nemam .pst fajla u kome mi se nalaze arhivirani majlovi i folderi iz oulooka.
Ja sam to davno izmestio, ali mi se cini da pod XPom smesta u Windows/Profiles foldere da bi svaki korisnik PCa imao svoj. Dakle, trebalo bi da je tamo negde, uloguj se kao Administrator...

Ako pamtim po default-u je :

C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\outlook.pst

Mozda je u tvom slucaju umesto Administratora neko drugo ime za usera.

Thx. momci nasao sam ga konacno. Ubacen je u:
c:\Documents and Settings\pc\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook.

Hvala jos jedanput !!

A nije mozda bolje da arhiviras mailove pomocu nekog programa za to npr. Outlook Express Backup, O.Express Assist.?

Matthias je napisao(la):
A nije mozda bolje da arhiviras mailove pomocu nekog programa za to npr. Outlook Express Backup, O.Express Assist.?
Pojma nemam o cemu pricas - prvi put cujem za te programe.
Gde mogu da se nadju ili odakle da se DL-ju ?
Vidim da u nazivu imaju ono Express, jel to znaci da rade sa O.E.-om ili rade i sa Oulook-om.

Pozdrav

golum je napisao(la):
Pojma nemam o cemu pricas - prvi put cujem za te programe.
Gde mogu da se nadju ili odakle da se DL-ju ?
Vidim da u nazivu imaju ono Express, jel to znaci da rade sa O.E.-om ili rade i sa Oulook-om.

Pozdrav

Ja sam probao ova dva programa (od kojih koristim ovaj EA2k) i nisu losi, ali mislim da treba drugi program za to. Na ovom drugom linku imas program za arhiviranje i Outlooka.

Express Assist 2000
http://www.ajsystems.com/

Outlook Express Backup i Outlook 2000 XP Backup
http://www.genie-soft.com/

Nazad
Vrh Dno