Šta je novo?

WIN XP nf i WIN XP via

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Inam instaliran na dva razlicita harda win preko via i nf cipa (jedan s ovim jedan s onim).
Pitanje je da li bih mogao da koristim WIN XP koji sam instalirao sa nf cipom. Mrzi me da instaliram ponovo operativni sistem.
Rec je o SP2.

Verovatno mislis na to da si win instalirao na nekom od hardova koji je bio prikacen na plocu baziranu na nekom nforce, a sad bi hteo da dignes sistem sa njega dok je prikacen na plocu sa VIA chipsetom.
Probleme mozes da ocekujes, ali ce najverovatnije proci sve u redu. Kad budes dizao sistem, prvo udji u SAFE MODE (F8), pa ako si instalirao drajvere za nforce onda ih deinstaliraj kroz Add/Remove Programs u kontrol panelu. Zatim restartuj sistem, pusti da se podigne win, a posle toga bi mogao da instaliras drajvere za via plocu, dakle via4In1.
Inace, u tom procesu deinstaliranja mogao bi da deinstaliras i drajvere od graficke karte, pa da nakon instaliranja via4in1 instaliras ponovo i drajver za graficku

Poslednja izmena:
Da to sam mislio. Ja sam vec bio probao i sistem se podigao i posle malih posesavanja delovalo je sve OK, ali nisam hteo da kvarim sistem, pa sam promenio hard posto sam vec imao onstaliran XP sa VIA plocom.
Znaci mogao bih ladno to da prebacim bez kompletne reinstalacije?

Nazad
Vrh Dno