CamBieL
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2005
- Poena
- 620
Imam jedan problem...
Krenuo sam do lika da mu instaliram Windows, kad ono eto cuda, covek ima RAID...
I posto ima jos jedan Windows koji radi tu vidim da je oznada RAID kontrolera:
"High Point HPT3XX ATA RAID contr."
I interesuje me sledece, posto covek nema drivere na disketi, da li ako budem nasao driver za doticni kontroler i snimim ga na disketu da li ce on garantovano da nadje doticni hard i sve njegove particije... cak sam doticni hard koji ide preko RAID-a uspeo da formatiram i prebacim u FAT32 iz Partition Magica iz DOS-a, a potom da ga formatiram sa "Format c:" iz DOS-a...
Ali Winnt instalacija XP-a iz DOS-a ga ne vidi...
Ako je neko imao slican problem neka mi da siguricu, da se ne zeznem ponovo...
Bilo bi pozeljna i informacija gde mogu da nadjem doticni drfajver, ali za to cu se vec snaci, vazno mi je samo da radi!!!
Hvala in advance...
Krenuo sam do lika da mu instaliram Windows, kad ono eto cuda, covek ima RAID...
I posto ima jos jedan Windows koji radi tu vidim da je oznada RAID kontrolera:
"High Point HPT3XX ATA RAID contr."
I interesuje me sledece, posto covek nema drivere na disketi, da li ako budem nasao driver za doticni kontroler i snimim ga na disketu da li ce on garantovano da nadje doticni hard i sve njegove particije... cak sam doticni hard koji ide preko RAID-a uspeo da formatiram i prebacim u FAT32 iz Partition Magica iz DOS-a, a potom da ga formatiram sa "Format c:" iz DOS-a...
Ali Winnt instalacija XP-a iz DOS-a ga ne vidi...
Ako je neko imao slican problem neka mi da siguricu, da se ne zeznem ponovo...
Bilo bi pozeljna i informacija gde mogu da nadjem doticni drfajver, ali za to cu se vec snaci, vazno mi je samo da radi!!!
Hvala in advance...