Šta je novo?

Win XP i pobrljavili fontovi??

violinista

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
650
Daklem, posle neprospavane noći, dolazim u kancelariju, i gle' šta me sačekalo:

Untitled-1.jpg

... pobrljavili fontovi načisto!! Srećom, Verdana i Arial su ostali tu, ali ova dva su negde nestala? Imao sam kopiju svih sistemskih fontova u jednom folderu, i iz Bitstream Font Navigatora sam ih preinstalirao i ništa-jednostavno mi se pojavili isti fontovi kao sa slike posle restarta. Da li zna neko koji su ovo fontovi? Da li zna neko i koji se inicijalni fontovi instaliraju, prilikom fresh instalacije Windowsa?

Pozdrav i hvala! Huh, kakav početak nedelje posle... :bottle:

Probaj shemu da promenis.Display properties,Appearence

..ovako je kod mene Win+Office

Prilozi

Pa meni u Display Properties-Advance nudi samo "Windows Classic", ništa drugo. Ne mogu da menjam ni jednu drugu temu. Mislim, ovaj komp je pobenavio sam od sebe, nemam reči! Pri tom je na desktopu sve OK, dakle Arial je instaliran, ali neki od sistemskih fontova koje Windows koristi za prikaz na taskbaru je obrisan, a ne mogu da provalim koji! Help! Neću da reinstaliram Windows!!!

U Run kucaj services.msc,pa vidi jel ti je startovan Themes servis

Hmmm... Nije mi bio startovan. Sad sam ga stavio na Automatic, bio je na disabled. I?

I,posle restarta bi trebalo da dobijes i ostalo u Appearence,pa izaberi Windows XP style ili nesto drugo ,sve dok ti se ne pojave normalni fontovi

Da, da, to je to, hvala. Ni na kraj pameti mi ne bi bilo.

Nazad
Vrh Dno