Šta je novo?

win XP home edition

rnikola

Čuven
Učlanjen(a)
06.07.2002
Poena
609
imam problem jedan.....svaki put kada se digne win nadje mi neki novi uredjaj i to video controller (vga compatibile) i nemam pojma na sta misli...ono sto sam primetio jos je da u device menager-u nema na listi monitora niti graficke kartice.......i jos jedna stvar nece nikako da mi digne rezoluciju na 1240x1024 u 32 bit-a ...cim stavim u tu rezoluciju on odma prebaci na 1024x.....neznam u cemu je trip????????
pomoc!

Nisi pomenuo šta se dešava sa drajverima. Koji su instalirani, to jest, jesi li instalirao neke drajvere ili si ostavio one iz Windowsa, i o kojoj je grafičkoj kartici reč.

pa nisam instalirao za graficku niti za monitor nikakve specijalne drajvere....to jest stavio sam sve drajvere u 98 ali posle kada sam 98 upgrade na xp nisam nikakve opet drajvere stavljao jer nije ni trazio.....
e da novi detalj probao sam da igram SOF 2 ali kada sam je startovao nesto je izbacio u tripu da mi graficka ne podrzava openGl ........u cemu je trip?

Za WIn 2K nisu isti drajveri. Sigurno ti trebaju Win 2K drajveri za graficku, za monitor ne. Jos ako ti je novija onda i noviji drajveri da bi sve radilo na maximumu.

Nazad
Vrh Dno