Šta je novo?

Win XP help :/

Borke

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2008
Poena
304
'Veče

Mali help brisao sam sestri viruse sa lapa (koristio sam malwarebytes)
Uglavnom pronašao joj je 6 virusa trojanaca itd bilo je sistemskih virusa u opisu..
Nakon akcije remove i restarta računara win xp neće da joj se uloguje već traži potvrdu aktivacije licence znači neki kod od 25 karaktera...

Dobila je uz računar originalni os koji su joj instalirali u radnji gde je i kupila lap pre skoro 2 god.. problem je što ona uz njega nije dobila ni disk ni ključ tog diska niti ima neka nalepnica pozadi na lapu na kojoj je kod itd..

Može help u što kraćem roku šta da uradim jer joj je potreban lap za fax
Hvala

Poslednja izmena:
Bez nalepnice je kao da i nije kupila licenciran OS. Ako imate racun, pravac do radnje po licencu i sa srecom.

Podvaljen lažnjak :wall: Upitanju je radnja sa Žarkova al osoba koja je radila nije više tu tako da neću pljuvati radnju... 'ebem ti domaću radinost od ovakvih servisera i prodavaca -.-

To su poznata dešavanja u našoj državi.
Kažu original a instaliraju ti piratsku verziju.
Vidi samo skini neki open licence kod sa neta pa ga ukucaj.

Podvaljen lažnjak :wall: Upitanju je radnja sa Žarkova al osoba koja je radila nije više tu tako da neću pljuvati radnju... 'ebem ti domaću radinost od ovakvih servisera i prodavaca -.-

Nema šta podvaljen ili ne, ako na računu stoji stavka računalo sa operativnim sistemom a nemaš nalepljenu licencu onda nek ti daju novu ili ih tuži bez obzira ko je radio tad ali ako na računu nema stavke OS onda je to još samo jedna zabluda korisnika koji misle ako su dobili komp sa predinstaliranim OS-om da je automatski i original.

Nema šta podvaljen ili ne, ako na računu stoji stavka računalo sa operativnim sistemom a nemaš nalepljenu licencu onda nek ti daju novu ili ih tuži bez obzira ko je radio tad ali ako na računu nema stavke OS onda je to još samo jedna zabluda korisnika koji misle ako su dobili komp sa predinstaliranim OS-om da je automatski i original.
Ovako nesto bi trebalo da se praktikuje. Proveri ti samo racun i ako ima idi ti do njih. Moj savet ti je da nista ne diras sa racunarom bez obzira "sto mozes da oboris sistem lako", nego kod njih pa nek oni nalaze resenje. Sud je na tvojoj strani. :)

Uradio bih ja to, ali *** nema ništa na računu tako da su oni čisti ona se zeznula jer nije znala tako da su je izigrali na finjaka što bi se reklo:mad:

Može lock
:wave:

Nema nista na racunu jer oni nisu instalirali licencirani windows, nego pirateriju. I nisu je izigrali, jer da su joj prodali licencirani windows, to bi je kostalo malo vise nego ovako i bilo bi ga na racunu 100%.

Nema nista na racunu jer oni nisu instalirali licencirani windows, nego pirateriju. I nisu je izigrali, jer da su joj prodali licencirani windows, to bi je kostalo malo vise nego ovako i bilo bi ga na racunu 100%.
Rečeno joj je da je original os i zato je platila skuplje lap zato kao što rekoh izigrana na finjaka jer nije upućena....:wave:

Nazad
Vrh Dno