Šta je novo?

win xp 64!

frostonja

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.02.2002
Poena
675
Moja oprema  
Laptop
Lenovo T490s
Tablet
iPad Pro 11"
Mobilni telefon
iPhone 11 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch series 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Vidim da je navodno izasla konacna verzija, cak je jedan moj prijatelj ima ali nema na cemu da ga proba, pa da li je neko nabavio to cudo i da li konacno mozemo da vidimo tu " snagu " na delu?

Sad sam skoro kupio amd 64 3400+ ali hteo bih da cujem utiske za rad u win xp 64 pre nego sto instaliram.

Imaš Microsoft-ov sajt pa tamo proveri da li je izašao final?
To bi i onako stajalo na glavnoj strani...

To uskoro bi moglo da se protegne na pola godine i kusur, sa Microsoftom nikada nisi nacisto. :S:

Upravo tako, mislim da od toga nema ništa pre aprila-maja 2005. Pa onda sačekaš još pola godina da se pojave fine verzije potrebnog software-a i možda SP1 i eto, čekaćemo mi to još godinu dana barem ako ti komp služi za posao i ne želiš da se na tebi software čisti od bagova barem prvih par meseci.

WinXP64 final, po mom misljenju, nece izaci sve dok Intel ne predstavi svoju verziju 64-bit pocesora za sire narodne mase kakav je A64.

Pozdrav

ran je napisao(la):
WinXP64 final, po mom misljenju, nece izaci sve dok Intel ne predstavi svoju verziju 64-bit pocesora za sire narodne mase kakav je A64.

Pozdrav

Nazalost,delimo misljenje,jer ipak se zna ko kosi,a ko vodu nosi (ko ima vise,a ko manje para)....

Vrh Dno