Šta je novo?

Win XP 64 RC2

• Začetnik teme Začetnik teme nobody
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

nobody

Čuven
Učlanjen(a)
10.06.2002
Poena
619
Posto Microsoft navodno danas obajvljuje Release Candidate 2 za 64 bit Win XP planiram da ga skinem (znam da je 450MB) ali sta dalje? Imam AMD 64 3200+ (S393) a za sada je "obican" Windows XP. Da li je moguc upgrade na 64 bitnu verziju ili moram ici novu instalaciju? Nesto mi se reinstalira "od nule"...

Ako te ne mrzi da skidas 450MB,ne bi trebalo da je problem da izgubis sat vremena za intalaciju win-a i drivera 🙂
Preporucem instalicaju od nule.

nobody je napisao(la):
Posto Microsoft navodno danas obajvljuje Release Candidate 2 za 64 bit Win XP planiram da ga skinem (znam da je 450MB) ali sta dalje? Imam AMD 64 3200+ (S393) a za sada je "obican" Windows XP. Da li je moguc upgrade na 64 bitnu verziju ili moram ici novu instalaciju? Nesto mi se reinstalira "od nule"...

Najbolje da napravis dula boot. Em sto je u pitanju beta, pa jos 64-bitna. Nece ti vrslo izvesno raditi neko parce hardvera koje imas u masini. Ja imam na kompu instaliran RC1 i OK je, ali ne moze da zameni primarni Windows 🙂

Napravio...

...sam dual boot. Naravno, imam silne probleme, dosta hardvera nije prepoznao i ne mogu potpuno da osposobim racunar. I sada sam u "starom" Windowsu jer:
Nema driver za mreznu kartu (3Com905TX/rev B).
Nema driver za SB 128PCI...
Glupo mi je da aktiviram onboard mreznu kada imam 3Com-a a i SB 128 PCI je bolji od ugradjenog zvuka...

Nazad
Vrh Dno