Šta je novo?

Win XP 64-bit Da ili Ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Gaya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gaya

Slavan
Učlanjen(a)
04.05.2008
Poena
319
Vidite moju konfu u potpisu.Komp koristi za igranje,net i gledanje TV-a, ali najvishe za igranje.Da li bih primetio pobiljshanje u bilo kom segmentu kada bih preshao na 64-bitni Win XP?
Pozdrav!

Vidite moju konfu u potpisu.Komp koristi za igranje,net i gledanje TV-a, ali najvishe za igranje.Da li bih primetio pobiljshanje u bilo kom segmentu kada bih preshao na 64-bitni Win XP?
Pozdrav!

Ne bi primetio poboljsanje u performansama, ali bi primetio poboljsanje u stabilnosti sistema. Probao sam i WinXP 32,64-bit i Vista 32,64-bit i moram priznati da su 64-bit verzije i jednog i drugog operativnog sistema mnogo stabilnije od 32-bitnih varijanti...

Sto se tice igrica, sa Windows XP 64-bit neces imati problema, ja sve teram bez frke... preporucujem da ga instaliras ako mozes...

BTW ja imam originalne verzije, nisam siguran kako ce raditi "under the table" verzije... Ja mogu sve updateove da instaliram direktno sa WinUpdate tako da nemam problema... za 64-bitni XP je jos vaznije updateovati nego 32-bit.
A sto kaze Ocoolaja, ako planiras da uzmes jos 2gb rama, definitivno moras preci na 64 bit XP jer 32, detektuje samo 3,5GB dok efektivno imas na upotrebu oko 2.5GB

Ako imas stariji TV tuner, moga bi imati problema sa drajverima za XP 64-bit.

Poslednja izmena:
Dodao bih jos samo da bi mogao da imas i problema sa driverima za neke stampace.

Ali sto se tice sistema kao sistema, stabilan je kao planina! 😀

Dodao bih jos samo da bi mogao da imas i problema sa driverima za neke stampace.

Ali sto se tice sistema kao sistema, stabilan je kao planina! 😀
Lol stampaci su problem i kod 32-bitnog 😀
Stampaci, TV kartice, Zvucne, Modemi, Mrezne Kartice (ne integrisane) i slicna gvozdjurija su uvek problem kod svakog sistema...

neki veliki napredak neces da imas1a moze se desita da imas problema sa zvukom,neki driverima i sl...!

Nazad
Vrh Dno