Код мене у фирми једна особа прави наруџбенице, друга особа прави од тога фактуре, а трећа особа одвоји тражену робу и потпише и пошаље папире. Ако овај први није одрадио цену како треба (што се дешава ако му је хиљадита наруџбеница тај дан) ова друга двојица ни не гледају цену него их само интересује која је роба и колико се тражи и кад се шаље (и зашто не ради штампач, и да ли је ставио печат на сваки папир, ...). Гледам ја у једну фактуру пре него што је роба послата и сумњива ми беше скроз. Након што сам прегледао мејлове да пронађем наруџбину од купца сконтам да сам био у праву. Погрешан артикал убачен баш као што сам и мислио. А погрешан и попуст, и датум за наплату, и што је најгоре од свега, роба је већ једном послата дан пре а један колега слепац убацио дупло. Комерцијала је чудо, седе један поред другог а не причају ништа везано за посао.Kako je to moguce? Outlet? Greska? "Savestan" neki radnik ako radi kako je napisano, a ne posumnja da mozda nesto nije u redu :smash:
Ahahaha koje ludilo,gresi covek jednom ali nece sto puta 😉
Pa zaradili su 12 dinara,i to je nesto hehe
P.S. koliko je inace maloprodajna cena ovog uredjaja?
Pričamo o propustu winwin web prodavnice...
Bila je ploča kod njih AM2+ DFI 790GX Jr na webu za 250 dinara ja odradio porudžbinu za dve ali su me zvali posle par sati i kao nema toga na stanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari