Šta je novo?

Win VS winwin.rs

cveleks

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2004
Poena
620
Winwin.jpg

Svaka preporuka za saradnju :-devil-:😀😉

Ja sam im oprostio miša od tipa 81 RSD... tbog toga 😀

Niko nece da popije otkaz zbog greske od 1500 dinara ali ce sigurno ubuduce da pazi sta stavlja na sajt i na koju cifru salju potvrdu o obradjenoj narudzbini.

wtf.jpg

Kako je to moguce? Outlet? Greska? "Savestan" neki radnik ako radi kako je napisano, a ne posumnja da mozda nesto nije u redu :smash:

Ok odsad sve kupujem preko web-a 😎

Kako je to moguce? Outlet? Greska? "Savestan" neki radnik ako radi kako je napisano, a ne posumnja da mozda nesto nije u redu :smash:
Код мене у фирми једна особа прави наруџбенице, друга особа прави од тога фактуре, а трећа особа одвоји тражену робу и потпише и пошаље папире. Ако овај први није одрадио цену како треба (што се дешава ако му је хиљадита наруџбеница тај дан) ова друга двојица ни не гледају цену него их само интересује која је роба и колико се тражи и кад се шаље (и зашто не ради штампач, и да ли је ставио печат на сваки папир, ...). Гледам ја у једну фактуру пре него што је роба послата и сумњива ми беше скроз. Након што сам прегледао мејлове да пронађем наруџбину од купца сконтам да сам био у праву. Погрешан артикал убачен баш као што сам и мислио. А погрешан и попуст, и датум за наплату, и што је најгоре од свега, роба је већ једном послата дан пре а један колега слепац убацио дупло. Комерцијала је чудо, седе један поред другог а не причају ништа везано за посао.

Ovo nije nista cudno....u zadnjih par dana prodaju robu ispod nabavne cene...ili sa zaradom od 0.1-1%....

Ako tebi nije "nista cudno" da fan kontroler (ma kakav god da je, sve i da je najgori i najjeftiniji na svetu!) dobijes za 12 (i slovima: DVANAEST) dinara, onda stvarno...

***, ti kada odvalis - bas odvalis...

Ahahaha koje ludilo,gresi covek jednom ali nece sto puta 😉
Pa zaradili su 12 dinara,i to je nesto hehe
P.S. koliko je inace maloprodajna cena ovog uredjaja?

Ja bio porucio 20 ovakvih:

Prilozi

• dokaz.png
    dokaz.png
    620.2 KB · Pregleda: 263
Bila je ploča kod njih AM2+ DFI 790GX Jr na webu za 250 dinara ja odradio porudžbinu za dve ali su me zvali posle par sati i kao nema toga na stanju.

Isto i kod mene za miša. S tim da je gđica koja je zvala bila neprijatna, ali sam ipak reagovao kao normalan čovek. Sad kad vratim film, trebalo je da budem bezobrazan.

Normalno, za očekivati je bilo da stigne odgovor "Žao mi je nemamo...", a autor je lepo naslovio temu.

Ma, naravno... 😉

A i stvarno odlican naslov, slozicu se 🙂

Nazad
Vrh Dno