operic
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.07.2004
- Poruke
- 938
- Poena
- 620
Sta ce se desiti posle formatiranja i instaliranja novog windowsa, ako za neki folder (naravno, na drugoj particiji, ne na onoj koju formatiram 🙂 ) ili cak celu tu particiju, u properties -> security -> Users (mojkomp\Users) odstikliram ponudjene stavke za read, execute i list? Da li cu moci posle formata da ih vidim ili ne? Ili to "unistavanje" podataka posle reinstalla ima veze samo sa njihovom enkripcijom?
:wave:
:wave:
Poslednja izmena: