Šta je novo?

Win shutdown, saving your settings - problem!

• Začetnik teme Začetnik teme Diablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Diablo

Čuven
Učlanjen(a)
29.11.2003
Poena
650
Win2000 SP4 je u pitanju. Sveze instaliran sistem. Stavio neke uobicajene programcice koje uvek stavljam i novi KAV 5.0.227.

Problem se javlja kad hocu da ugasim racunar. Dodje do "saving your settings" i tu mu treba bukvalno nekoliko minuta dok ne ugasi komp. ALI, kad to ispise HDD za sve to vreme nista ne radi. Tek posle tih par minuta krene da radi i za oko 3-4sec se ugasi komp. Sta radi pre toga i sto mu toliko treba pojma nemam. Ne secam se da li je tako bilo od samog pocetka instalacije, posle nekog od instaliranih programa ili posle jednog od Spybot S&D-ovih ciscenja djubreta.

Je l' imao neko slicnih iskustava?

Poz!

Hm,hm,hm...

Jel imas Logitech tastaturu ili misha....
Onaj Logitech iTouch (cini mi se) je pravio takve probleme...

Oba su Logitech, ali tastatura nije iTouch nego Internet Keyboard. Nisam siguran da je zbog toga jer mi je sve normalno radilo pre reinstalacije sistema. Razlog reinstalacije: promena ploce (Epox 4PCA3+ umesto Abit IC7). Ne znam da li je zbog toga mozda... bilo bi lepo kad bih znao da li se problem javljao od pocetka (reinstalacije) ili tek kasnije.

Probaj pa skini taj glupavi iTouch.....vidi onda...
Posle toga skini najnoviju verziju sa interneta pa probaj onda....

Meni je bas on pravio problem koji se javlja kod tebe...

Nikakav iTouch softver nisam instalirao za tastaturu i misha. Ni ranije nisam pa je super radilo. Mislis da bi trebalo da probam sa najnovijom verzijom?

@Twix:
E, instalirao sam drajvere i za tastaturu i za misha koje sam dobio uz njih (nisu bas novi, al nema veze). Sad mi se komp gasi za samo 10s od klika na shutdown! Neverovatno! Ne znam zbog cega, al u tome je bila fora. Hvala ti puno na predlogu! 🙂

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno