Šta je novo?

win se glupira Neda mi Task Manager i oblacice sa skracenim opisom teme u IE

sasamil

Slavan
Učlanjen(a)
29.01.2005
Poena
319
sve je radilo kako treba ali kada sam pokupio neki spyware doslo je do neocekivanih promena... Virusa sam se resio i updateova WinXP preko windows udate opcije. Na win-u imam dva naloga jedan administrator i nalog sa mojim imenom Sasa. Kada udjem kao admin sve ok funkcionise ali kada se ulogijem kao Sasa i TasManager mi ostaje bled nemoze da se izabere a kada pritisnem CTRL+ALT+DEL izbacuje poruku kako mi je ta opcija zabranjena od strane admina iako su i jedna i drugi nalog administratorski :trust: :S: Takodje kada sam ulogovan pod mojim imenom nerade mi oblacici (sa kratkim opisom teme) na bench forumu? Ima li leka za ovo ili reinstal, znam da su ovo mozda zanemarljivi problemi ali me uzasno nerviraju.

Probaj neki antispyware program: mozes prvo besplatnim Ad-Aware-om, a ako on ne pomogne, onda Webroot SpySweeper ili Spyware Doctor. Najvjerovatnije ces tako rijesiti problem.

Poslednja izmena:
Uzgred budi rečeno, ja sa IE već dugo uopšte ne mogu da se ulogujem npr. na Yahoo Mail, kad unesem user i pass i kliknem na submit pojavi se prazna strana kao da sam off-line. Pošto IE i ne koristim (u Maxthonu radi OK) nisam se ni bavio time.

Baloncici su proradini u IE a task manager nikako. Vec sam instalirao CounterSpy ali to nije pomoglo. Moja teorija da je posle onih hotfix-ova sa MS sajta neka zakrpa iskljucila task menager svim korisnicima osim administratoru, samo neznam gde se to u win-u podesava?

ako je xp pro imas gpedit.msc u kome u User cofiguration -> Administrative templates -> System -> Ctrl+Alt+Del options imas Remove task manager
promeni ovu stavku u enabled ili disabled (pa apply), pa vrati na not configured

Ma naravno da nije loš, ali ovo što sam ja preporučio je baš task manager. Zamišljen da bude task manager, da liči maksimalno na originalni, da ima sve njegove ali i mnoge dodatne funkcije. U tom smislu ovo je sasvim različit program od (inače izvanrednog) Process Explorera. Naravno, i Process Explorer ima opciju "replace task manager", ali je to ipak prilično različit program i onaj ko je navikao na MS TaskManager treba da provede izvesno vreme u upoznavanju i konfigurisanju.

Poslednja izmena:
Samo odzipuj i poteraj ovaj regkey.
:wave:

Prilozi

• EnableTM.zip
    308 bajta · Pregleda: 37
Hvala svima na pomoci ali reinstalirao sam win, imam problema sa wirelesom konekcija sa mrezom radi ali ppoe nikako i pored 2x30min razgovora sa tehnickom podrskom, naravno win sam dzabe instalirao.... Ah da TM je proradio.

Nazad
Vrh Dno