Pa winMX, ali koristi 2.6 ovaj 3 ili nije kompatibilan sa ranijim verzijama ili sta, ali veoma malo pesama izlista. Morpheus ima problem sto je ogranicen na 100 ispisa, dok winMX ima da ti izlista preko hiljadu za poznatije pesme ili autore.byMaX je napisao(la):Recite mi jedno, jel bolji Morpheus ili WinMX... Ja koristim ovaj drugi i zadovoljan sam, ali bi jos materijala dobro doslo...
MAMADZULA je napisao(la):Pa winMX, ali koristi 2.6 ovaj 3 ili nije kompatibilan sa ranijim verzijama ili sta, ali veoma malo pesama izlista. Morpheus ima problem sto je ogranicen na 100 ispisa, dok winMX ima da ti izlista preko hiljadu za poznatije pesme ili autore.
byMaX je napisao(la):Recite mi jedno, jel bolji Morpheus ili WinMX... Ja koristim ovaj drugi i zadovoljan sam, ali bi jos materijala dobro doslo...
Marko37 je napisao(la):Inace, da li neko zna kakva su podesavanja da bi WinMX radio pod akademskom mrezom?
PS naravno da ne dajem nista da mi skidaju. Pre cu im narezati disk nego ih pustiti tako nesto![]()
EagleOne je napisao(la):Evo pola 4 je ujutru i sve sto mi win MX govori vec pola sata je waiting for response , konektovan je na greatwhitenort... server ...Da li se ovo cesto desava ?
Geek_master je napisao(la):Ne moze. Ni jedan slican program neces uspeti da poteras preko proxy-ja.
BTW, ni ja ne dam fajlove nikom. Davao sam jedno kratko vreme pre godinu ipo kad mi je bio zadnji raspust, jeftin fon i imao sam flat![]()
vladojko je napisao(la):...Inace, daleko, daleko, daleko najbolji program te vrste je Direct Connect, sto se tice skidanja filmova, a za mp3 i sitan softver (ne iso) mogu da posluze i ostali
vladojko je napisao(la):Netacno. Svi ti programi rade sa Socks proxy serverima, a ako i nema opcije da se podesi socks proxy, postoji SOcksCap koji je shareware...
Geek_master je napisao(la):Sve je to lepo, ali jesi li ti to uspeo da osposobis da radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari