Šta je novo?

win MX

Miki5

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2002
Poena
609
Kakva su podesavalja potrebna da nateram ovaj program da radi,
inace koristim audiogalaxy bez problema radi
pozdrav

A kako ti to ne radi?
Pri prvom start-u programa treba update-ovati bazu servera i onda sacekati da se konektuje na neki od istih. Meni WinMX radi odlicno. Ima daleko najvecu bazu korisnika, i gotovo uvek izbaci najvise rezultata (bar sto se mp3 fajlova tice).
Pozdrav:)

pored mp3 fajlova winmx je odlican i pri potrazi avi,mpeg,zip itd.

da doam...

WIN MX RULA!!!!!
najjaci program te vrste......
:wave;

A kako da updatujem bazu, kada kliknem na update pod "servers" ne desi se nshta.
Imam verziju 2.6

Jesi li se registovao? Meni je proraido iz prve.

Kod mene radi odlično. Jedini problem imao sam kada sam setovao da neću da delim fajlove pa onda nije hteo da se konetuje. Stvarno je dobar WinMX...

Recite mi jedno, jel bolji Morpheus ili WinMX... Ja koristim ovaj drugi i zadovoljan sam, ali bi jos materijala dobro doslo...

byMaX je napisao(la):
Recite mi jedno, jel bolji Morpheus ili WinMX... Ja koristim ovaj drugi i zadovoljan sam, ali bi jos materijala dobro doslo...
Pa winMX, ali koristi 2.6 ovaj 3 ili nije kompatibilan sa ranijim verzijama ili sta, ali veoma malo pesama izlista. Morpheus ima problem sto je ogranicen na 100 ispisa, dok winMX ima da ti izlista preko hiljadu za poznatije pesme ili autore.

mozda je covek iza firewall-a pa mu zato ne radi...?
ali zato moze da proba morpheus ili edonkey...

Morpheus je fenomenalan, slobodno ga probajte necete se pokajati( ima odlicnog software-a da se nadje)

MAMADZULA je napisao(la):
Pa winMX, ali koristi 2.6 ovaj 3 ili nije kompatibilan sa ranijim verzijama ili sta, ali veoma malo pesama izlista. Morpheus ima problem sto je ogranicen na 100 ispisa, dok winMX ima da ti izlista preko hiljadu za poznatije pesme ili autore.

WinMX 3 nazalost nema nikakve veze sa 2.6 verzijom sto je meni totalno ne jasno... koriste razlicite servere. Verovatno kad izadje 3 full bice bolje...

byMaX je napisao(la):

Ja koristim taj prvi, i ista konstatacija, nema bas sve sto trazim (a trazim dosta egzoticne stvari, cak i za zapad :()
Cuo sam da se pojavio i neki Kazza ili tako nesto, kazu da je dobar.

Nego, najveci je problem sa nasim provajderima, tesko je potrefiti korisnika sa kog imas dobar transfer, jedino ako visis nocu onda je dobro.

Nego, ljudi, jel pustate druge da vam vuku fajlove ili samo vi skidate? :D

Pazi kada sam nasao ne samo neke mega retke pesme koje sam trazio, nego cak i spotove (koje ne skidam, naravno). Veza preko Verata je odlicna, i koristim maksimum bedne telefonske veze.
Inace, da li neko zna kakva su podesavanja da bi WinMX radio pod akademskom mrezom?

PS naravno da ne dajem nista da mi skidaju. Pre cu im narezati disk nego ih pustiti tako nesto :)

Evo pola 4 je ujutru i sve sto mi win MX govori vec pola sata je waiting for response , konektovan je na greatwhitenort... server ...:confused: Da li se ovo cesto desava ?

Marko37 je napisao(la):
Inace, da li neko zna kakva su podesavanja da bi WinMX radio pod akademskom mrezom?

PS naravno da ne dajem nista da mi skidaju. Pre cu im narezati disk nego ih pustiti tako nesto :)

Ne moze. Ni jedan slican program neces uspeti da poteras preko proxy-ja.
BTW, ni ja ne dam fajlove nikom. Davao sam jedno kratko vreme pre godinu ipo kad mi je bio zadnji raspust, jeftin fon i imao sam flat :D

EagleOne je napisao(la):
Evo pola 4 je ujutru i sve sto mi win MX govori vec pola sata je waiting for response , konektovan je na greatwhitenort... server ...:confused: Da li se ovo cesto desava ?

Da. Trazi drugi source. (Al sam ti pomogao :D)

Geek_master je napisao(la):
Ne moze. Ni jedan slican program neces uspeti da poteras preko proxy-ja.
BTW, ni ja ne dam fajlove nikom. Davao sam jedno kratko vreme pre godinu ipo kad mi je bio zadnji raspust, jeftin fon i imao sam flat :D

Netacno. Svi ti programi rade sa Socks proxy serverima, a ako i nema opcije da se podesi socks proxy, postoji SOcksCap koji je shareware...

Inace, daleko, daleko, daleko najbolji program te vrste je Direct Connect, sto se tice skidanja filmova, a za mp3 i sitan softver (ne iso) mogu da posluze i ostali

vladojko je napisao(la):
...Inace, daleko, daleko, daleko najbolji program te vrste je Direct Connect, sto se tice skidanja filmova, a za mp3 i sitan softver (ne iso) mogu da posluze i ostali

za sitne stvarcice je sjajan morpheus a za velike edonkey :)
nego da te priupitam u vezi direct connect-a. konektujem se na neku "sobu" i vidim usere - ali kada pokusam da se konektujem na nekog da mu vidim sta je share-ovao cekam vekovima (i nikako da sacekam). u cemu gresim??

vladojko je napisao(la):
Netacno. Svi ti programi rade sa Socks proxy serverima, a ako i nema opcije da se podesi socks proxy, postoji SOcksCap koji je shareware...

Sve je to lepo, ali jesi li ti to uspeo da osposobis da radi?

Geek_master je napisao(la):
Sve je to lepo, ali jesi li ti to uspeo da osposobis da radi?

Pa ne bih pisao da nisam
Evo na poslu imamo privatnu mrezu koja ne moze da se rutira sa interneta, i koristimo http i socks proxije, i ubijam se od skidanja svega i svaceg

Kad instaliras SocksCap i koristis socks proxy, nema tog programa koji nece da radi (bar ga ja nisam nasao). Radi sve, pocevsi od obicnog telneta, ftp-a, cuteFtp, WinMX, Kazaa, DC, ICQ, apsolutno sve

A sto se tice pitanja u vezi DC malo iznad, verovatno si u active mode. Prebaci se u Pasive i trebalo bi da bude ok, active nece da radi sa akademskom ja mislim, sem da podesis da prihvata konekcije na portovima 4000, 6666 ili 6667, koji su svojevremeno dok sam se jos patio po etf-u bili otvoreni... E sad ako koristis one praistorijske modeme na etf-u koji nemaju ppp pa moras da koristis slirp ili sta li vec, onda ne mogu nista da ti garantujem da ce da radi

Nazad
Vrh Dno