mikihog je napisao(la):Dali ce u narednih godinu-dve sve igrice raditi i u win Milenium-u?
driver je napisao(la):Win2k je odavno ispao iz konkurencije, ima loshu podrshku za hardver, treba ti 500Mb patcheva da ga dovedesh u red, i na novim mashinama je sporiji od XPa....
Voodoo_NBGD je napisao(la):Da li lud si ti?!? Treba ti samo Service Pack 4...
Kako ja nemam nikakvih problema?
I shvatite ljudi vishe, Win2000 = WinXP !
mikihog je napisao(la):Treba mi za Igrice, filmove... XP koristim za ozbiljne rabote. A igrice pi ga usporile, poceo bi da brlja...
mikihog je napisao(la):Treba mi za Igrice, filmove... XP koristim za ozbiljne rabote. A igrice pi ga usporile, poceo bi da brlja...
driver je napisao(la):A SP4 je isto shto XP SP1 i automatski dobijesh IE6 i josh gomilu stvari ?
Win2k je teshko isto shto i XP, jer je XP sledeca verzija NTa, oni su isti u osnovi, ali se u realnosti mnogo razlikuju...U svakom sluchaju, XP na novim mashinama mnogo bolje radi, ne znam zashto bi neko instalirao Win2k, o 98/Me uopshte necu rechi da troshim![]()
Mislis kako se pravi uopste dual boot ? Ako ovo prvo znas, onda se dva XP-a instaliraju normalno i isto kao kada su u pitanju dva razlicita OS-a. Ako ne znas kako se pravi dual boot...u principu vrlo jednostavno, prvo i osnovno je da imas dve particije, instaliras na prvu particiju prvi sistem, zatim dok si u njemu pokrenes ubacivanjem instalacionog CD-a novu instalaciju i uputis je da drugi XP instalira na tu drugu particiju. Na kraju ces imati pri podizanju ekran gde ces birati u koji sistem zelis da udjes.mikihog je napisao(la):A kako da instaliram 2 win Xp-a?
Voodoo_NBGD je napisao(la):Na jedan disk od 700 MB mogu da stanu Windows 2000, Service Pack 4, Internet Explorer 6.0 i DirectX 9.0b i plus da disk bude butabilan. Tako da ne vidim nikakvu potrebu za jurnjavu sa nekakvim patchevima - osobi koja se nameracila na win2000 je taj disk sasvim dovoljan.
ISTO SVE OSIM NAME AND ORGANISATIONVoodoo_NBGD je napisao(la):Ajde vi sto vozite WinXP+SP1 pogledajte donji screenshot pa recite jel isto pise i kod vas, por favor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari