Šta je novo?

Win Me Login

cvelecatnet

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2003
Poena
601
Kako da onemogucim logovanje na WINDOWS pritiskom na CANCEL

Izbaci Cancel dugme. Idi u regedit u deo HKEY_LOCAL_ MACHINE\Network\Logon, dodaj DWORD vrednost sa imenom MustBeValidated i dodeli mu vrednost 1 i naravno restartuj Windows.

Hvala dobar pokusaj ali ovo samo dodaje obavezno logovanje na domen a to mi ne treba.

cvelecatnet je napisao(la):
Hvala dobar pokusaj ali ovo samo dodaje obavezno logovanje na domen a to mi ne treba.
Pa sta je u stvari tebi potrebno?

Jednostavno kada izadje login da onemogucim CANCEL ali da to uradim bez stavljanja domena. Samo to 🙂

Mozda bi to moglo da resi instalacija Xteq tvikera ( koji u sebi ima opciju koja daje ovo sto ti treba - nemogucnost cancelovanja pri logovanju.
Nisam siguran kako ce se to uklopiti u ono sto hoces da uradis, ali bi mogao da probas (u svakom slucaju xteq je sjajno programce i tesko da mu neces naci svrhu, cak i ako ti ne resi aktuelnu opciju)
http://www.xteq.com/

Probaj u Local Security Settings (ili Domain Security Pollicy) da malo pogledas po Security Options....nesto ces sigurno naci, vise se ne sjecam sta tacno

+- je napisao(la):
Probaj u Local Security Settings (ili Domain Security Pollicy) da malo pogledas po Security Options....nesto ces sigurno naci, vise se ne sjecam sta tacno
a kako bez domena i domen kontrolera?

Hvala svima ali do sada nista nije uspelo..

Nazad
Vrh Dno