Šta je novo?

Win exploder?

baltazar

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
20
Da li neko zna kako se namesta otvaranje explorera pod Win XP na tacno odredjeni drajv (na pr. c:\). Znam da ima neki prekidaci koji se unose, barem pod Win ME je tako bilo...

boom
Idi bre covece, presece me...mislio sam da sad Windows jos i eksplodira, samo nam jos to fali :D :D :D

zver je napisao(la):
%SystemRoot%\explorer.exe /e

otvara C:\

A gde se upisuje taj prekidach u XPu poshto ga ne koristim ali nameravam?

Pa posto je to shortcut. Properties pa u target delu dodas /e.

10x

Hvala momci to je bilo to. Resili ste mi problem. Nego za 4 meseca emigriram u Australiju, pa mi nesto zao da sve ove divne piratske programe ponovo nabavljam dole, mislio sam da sve stavim na HDD, pa da ga nosim sa sobom. Sta mislite da li ce da mi ga pregledavaju, i da li ce mi preturati kofer u potrazi za piratskim CD-ovima? Ima li neko jos neku ideju za prenos softwarea. Napominjem da putujem preko Londona.

Re: 10x

baltazar je napisao(la):
Hvala momci to je bilo to. Resili ste mi problem. Nego za 4 meseca emigriram u Australiju, pa mi nesto zao da sve ove divne piratske programe ponovo nabavljam dole, mislio sam da sve stavim na HDD, pa da ga nosim sa sobom. Sta mislite da li ce da mi ga pregledavaju, i da li ce mi preturati kofer u potrazi za piratskim CD-ovima? Ima li neko jos neku ideju za prenos softwarea. Napominjem da putujem preko Londona.

Ma ne boj se, mom ortaku koji je ishao u Ameriku i nosio kamaru SWa nisu pravili ama bash nikakav problem. Mada, ako im se ne svidis:D

e da.......

Mada, ako im se ne svidis

E sad si me bash uteshio... Nego zna li ko kolika je cena hardware-a tamo dole u Australiji? Ili Interneta kada smo kod toga vec?

Nazad
Vrh Dno