Šta je novo?

win dvd 8 utisci?

• Začetnik teme Začetnik teme joriq
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

joriq

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2004
Poena
795
jel ga probao neko?

Citao sam da ima podrsku za Pure Video HD, ali i velikih problema sa instalacijom, paaa...
:wave:

Koristim ga nedelju dana i iskreno ne vidim nista spec sem HD-a koji jos nisam ni probao. Na sajtu pise da podrzava divx titlove ali ja nigde ne vidim opciju za ocitanje istih, mozda sam corav. Samo zbog toga sam ga i instalirao. Mislim da su izbacili samo da bi bili u koraku sa powerdvd-jem

nisi imao ovih problema:
Installed flawlessly - but failed to load - .mfc missing file - will reboot PC and try again - will update asap
Okay after several installs..., there are 4 missing .dll files which cannot be found when loading on a Win XP machine.
UPDATE : refuses to recognise 1 of my 2 x DVD drives and fails to recognise ANY DVD/VCD placed within the tray.
I don't know why I keep trying with this software. As I feared, I still get the original MFC error thing as posted before. I hope others have more luck with it.
I haven't installed nor tested this app. I have gone through 3 or so builds prior to this "current" version and have yet to succeed in getting it to install and work properly on any system configurations.

znaci, tebi sve radi OK? Ostali?

U odnosu na CyberLink PowerDVD 7.2 Ultra InterVideo WinDVD 8 je đubre neopevano.
1. Glomazan (preko 100 MB instalacija, preteraše ga)
2. Nestabilan (prepun je bagova, meni je pucao ko petarda svaki 2-3 put kada ga pokrenem, pa sam se smorio i skinuo ga sa compa)
3. Sporiji
4. Ružniji (ovo je subjektivno)

Mislim da je ovo dovoljno.

WinDVD 8 ne valja.

Pored KMPlayer-a nemam potrebe ni da probam WinDVD 🙂

bleh, probah, i program puca taman kad se ukucaju podaci za registraciju :wall: Inace radi kao trial...

nije vredan ni pomena, a ne da se uopste prica o njemu.

poz

Nazad
Vrh Dno