Preoccupation
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.11.2004
- Poena
- 725
Bacicu kompjuter kroz terasu.... Microsoft Windows XP Professional ..... Win direktorijum ima 2.00GB. Da li je to normalno!!!!!!!!!!!!!!???????????????? Pomoc...
Ronnie Coleman je napisao(la):Bacicu kompjuter kroz terasu.... Microsoft Windows XP Professional ..... Win direktorijum ima 2.00GB. Da li je to normalno!!!!!!!!!!!!!!???????????????? Pomoc...
Originally Posted by Ronnie Coleman
Bacicu kompjuter kroz terasu
Naravno da to ne bih nikad uradio. BTW, gledam ove momcine ovde imaju neke konfiguracije kao svoje potpise. Gledajuci to imam utisak da imam top10 racunara na ovom forumu...Invader je napisao(la):A kako to nameravas da uradis a da pritom ne ostetis i terasu 😀
Ronnie Coleman je napisao(la):Naravno da to ne bih nikad uradio. BTW, gledam ove momcine ovde imaju neke konfiguracije kao svoje potpise. Gledajuci to imam utisak da imam top10 racunara na ovom forumu...
Stator je napisao(la):U svakom slucaju imas top 10 Win 😀 bar po velicini :type:
Nemoj ta kucista...Nije mi dobro od njih......voyager je napisao(la):Možda ima neko od onih kućišta sa ručkom. Onda će biti već lakše :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari